• Wix Facebook page

Følg os på Facebook

Ølstrup Ungdomsklub

er et tilbud til børn og unge der går i 6. klasse og op til man er færdig med at gå i skole.

Det er ingen betingelse at du går i Ølstrup Friskole eller kommer fra Ølstrup. Alle er velkomne. Også børn fra andre byer. Det skal dog for god ordens skyld præciseres at, Ungdomsklubben IKKE er en del af Friskolens virksomhed.

Det vi bla. kan tilbyde i klubben er:
TV-stue – billard – bordtennis - bar med slik, sodavand og chips – Computere – Wii – og meget mere.

Det kan også være, at du bare trænger til ganske almindelig hygge og snak, efter en lang dag i skolen. For de der gerne vil bruge lidt ekstra krudt, har vi meget glæde af gymnastiksalen på klubaftener.

Det er meget vigtigt at pointere at vi ikke er en pasningsordning, men derimod et tilbud. Så hvor jeres børn er, hvis de ikke opholder sig i klubben, er ikke klubbens ansvar.

Vi går ind for en positiv tilgang til de unge og ønsker dialog med dem (og evt. deres forældre), hvis de unge ikke mestrer, de få regler vi har i klubben. Vi stiller ikke så mange krav, men de der er, ønsker vi overholdt.

Vi vil selvfølgelig meget gerne at børnene siger hej når de kommer, og når de går, så vi ved lidt om hvor mange vi er. ☺

Vel mødt

.

Åbningstider:

Mandage og onsdage fra kl. 18:30 til kl. 21:30

Sæsonen starter mandag i uge 43 og slutter til påske.

Klubben er lukket på helligdage og i skoleferier.

Kontingent: 250,- for hele sæsonen. Betales inden juleferien

Klubpersonale

Klubleder:
Henrik Kjeldgaard, Tlf: 2445 4121

Søren Ahlers

Dorthe Lisbygd

Jannie Pedersen

Klubbestyrelse

Formand:
Henrik Kjeldgaard

Title. Double click me.

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It’s easy. Just click “Edit Text” or double click me to add your own content and make changes to the font. I’m a great place for you to tell a story and let your users know a little more about you.

Title. Double click me.
  • Wix Facebook page