top of page
  • Pernille Moesgaard

Maj og juni 2023

Kære alle

Så er vi ved at sætte slutspurten ind frem mod sommerferien. Det er denne tid på året, hvor man går i en blanding af alle mulige sindsstemninger, der spænder fra glæde over det man har nået, forundring over det man ikke nåede, samt en gryende spænding og overvejelser, der rækker ind i næste skoleår.


Det er tid for mange overvejelser, men særligt at få rundet skoleåret af på bedste vis, og der er fuld gang i planlægningen.

På mandag har vi jo ”Åben hus”, hvor skoledagen er fra kl. 8.15-12.00. Vi vil lave så normal en dag, som muligt, så I har mulighed for at få et indblik i jeres barns skolegang.


Skemaet for mandag ser således ud:


Lille Mellem Store

8.15-8.45 Morgensamling med sang og gåtur rundt om søen

8.45-9.30 Matematik AL/KA Dansk LR/PM Matematik GG

9.30-9.45 Frikvarter - der er kaffe på kanden

9.45-10.30 Dansk KA Matematik GG/AL Tysk LR/PM

10.30-10.45 Frikvarter - der er kaffe på kanden

10.45-11.30 Dansk KA/GG Dansk LR/PM Dansk AL

11.30-12.00 Afslutning med fælles leg


Vi håber at se rigtig mange.


Der følger snart endnu et nyhedsbrev, hvor I får flere informationer om, hvad juni kommer til at byde på.


Men vi håber alle har husket at sætte kryds i kalenderen torsdag den 22. juni kl. 17.00 hvor vi holder sommerafslutning. Alle er velkomne, og det plejer at være en rigtig god aften at gå til sommerferie på.


På hele personalets vegne,

Pernille

26 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

En lille hilsen

Kære forældre Så er jeg efterhånden ved at have været på skolen i et par uger. Sikke et skønt sted med en masse dejlige børn. Det har været nogle uger med ”run” på med mange nye input, men også nogle

En hilsen fra friskolen

Kære alle Så er det blevet tid til en sidste hilsen fra mig. Inden længe ringer klokken til påskeferie og ærligt, så er det her på ingen måde en dag jeg har set frem til - at skulle sige farvel til al

Comments


bottom of page