Opdateret: 4. feb. 2021

Så blev det goddag til 2021, og nogen synes allerede tiden går frygtelig langsom… og jeg kan da godt forstå, at denne start på året med rigtig mange begrænsninger er riiigtig træls!

Men fat mod - vi har nu kørt den første uge med nødundervisning og -pasning, og vi synes bare alle klarer det super flot! Vi ved godt, at det er noget af en opgave at jonglere med arbejde og hjemmeskole, og alle gør det bedste, de kan. Lærerne synes, det kører ret godt, med det planlagte skema, men I må mægtig gerne sende dem en lille melding på mail om, hvordan arbejdsbyrden har været i den forgangne uge.

Der er et lille hold børn på skolen hver dag til nødpasning, som man kan benytte, hvis man som forælder ikke er hjemsendt. Jeg vil dog gerne appellere til, at man begrænser nødpasning i det omfang det er muligt. Og hvis man har meldt sit barn til pasning, og alligevel ikke får brug for det en dag, må I meget gerne give besked dagen før, hvis det er muligt, så vi bruger vores ressourcer bedst muligt.

På søndag vil der være åbent på skolen fra 9-11, så man kan komme forbi og hente materialer, såfremt læreren skriver ud, at der er materialer til afhentning.

Hvis man hellere vil modtage det på mail og selv printe det, så giv lige besked om det.

Men tak for jeres store velvillighed og samarbejdsvillighed. Det er rigtig dejligt at mærke.

En lille hilsen

Kære forældre Så er jeg efterhånden ved at have været på skolen i et par uger. Sikke et skønt sted med en masse dejlige børn. Det har været nogle uger med ”run” på med mange nye input, men også nogle