Opdateret: 4. feb. 2021

Som det sikkert ikke er forbigået nogens opmærksomhed, blev nedlukningen i onsdags forlænget i yderligere tre uger indtil 7. februar. Ikke den store overraskelse, men vi havde da håbet på det bedre.

Meldingerne fra lærerne lyder, at de synes det går godt. De får gode tilbagemeldinger fra børn og forældre om et passende niveau af arbejdsmængden, men at børnene selvfølgelig savner deres kammerater. Det forstår vi virkelig godt!

Ellers er kunsten helt klart at forsøge at ramme alle bedst muligt. Nogle typer opgaver virker for nogle elever, mens andre ikke gør, vi forsøger at tilpasse undervejs, men derfor vil der måske være nogen, der ønsker tingene anderledes, og der må vi bære over med hinanden.

Men helt generelt, så er børnene rigtig gode til at tage imod de udfordringer, de møder lige nu, og det er selvfølgelig også i kraft af jer forældres indstilling. Så TAK, for at vi kan få tingene til at glide, lad os stå sammen og gøre det lidt endnu.

I forældre må selvfølgelig endelig tage kontakt, hvis I oplever tvivlsspørgsmål til det, der bliver sendt ud.

Hav en stille og hyggelig weekend – igen

Stemningsbillede fra nødpasning, hvor der blev bagt vafler på engelsk (SÅ godt har vi det dog ikke hver dag)

Medio november

Kære alle Tiden flyver afsted, og vi har lagt en god emneuge bag os, hvor vi arbejdede med Egypten og alt dens mystik fra tidligere tider. Det er altid dejligt med emneuger, hvor små og store har glæd