Opdateret: feb. 4

Som det sikkert ikke er forbigået nogens opmærksomhed, blev nedlukningen i onsdags forlænget i yderligere tre uger indtil 7. februar. Ikke den store overraskelse, men vi havde da håbet på det bedre.

Meldingerne fra lærerne lyder, at de synes det går godt. De får gode tilbagemeldinger fra børn og forældre om et passende niveau af arbejdsmængden, men at børnene selvfølgelig savner deres kammerater. Det forstår vi virkelig godt!

Ellers er kunsten helt klart at forsøge at ramme alle bedst muligt. Nogle typer opgaver virker for nogle elever, mens andre ikke gør, vi forsøger at tilpasse undervejs, men derfor vil der måske være nogen, der ønsker tingene anderledes, og der må vi bære over med hinanden.

Men helt generelt, så er børnene rigtig gode til at tage imod de udfordringer, de møder lige nu, og det er selvfølgelig også i kraft af jer forældres indstilling. Så TAK, for at vi kan få tingene til at glide, lad os stå sammen og gøre det lidt endnu.

I forældre må selvfølgelig endelig tage kontakt, hvis I oplever tvivlsspørgsmål til det, der bliver sendt ud.

Hav en stille og hyggelig weekend – igen

Stemningsbillede fra nødpasning, hvor der blev bagt vafler på engelsk (SÅ godt har vi det dog ikke hver dag)

Kære alle Ugebrevet her står i genåbningens tegn. Vi glæder os helt vildt til at få 0.-4. klasse tilbage på mandag. Vores fokus er først og fremmest at se børnene an og mærke hvordan, det står til med

Så gik hele januar med skrappe restriktioner, hjemmeundervisning og nødpasning. Hvor har I bare klaret det godt alle sammen! Vi ved, det her er sejt og afsavnene store, men vi fornemmer alligevel en g