Oktober 2023

Tiden flyver afsted, når man har det godt.

Faktisk kan man blive helt overrasket over, at det allerede er næste fredag, den 13. oktober, vi afholder skolernes motionsløb og ønsker hinanden god efterårsferie. Denne dag er alle velkomne til at deltage i dagens aktiviteter, det er super hyggeligt, og børnene elsker, når der er mange voksne, der vil give gas sammen med dem. Har man lyst til at stå en vejpost, kunne vi også meget godt bruge hjælpende hænder. Alle børn har fri kl. 12 denne dag. Så husk at få givet cyklen et tjek, så den er klar til en formiddag for fuld gardin. Meld tilbage til Gulla eller Julia, hvis I, en bedsteforælder, moster el. lign. vil stå en vejpost.

Vi er superglade for den store opbakning, der var til det fælles forældremøde i september, og både lærergruppen og bestyrelsen har evalueret på de mange gode ting, der blev vendt denne aften. Vi er glade for de mange tilkendegivelser på, at vi gør mange gode ting. At vi alle har et fælles ønske om, at det kunne være fedt med lidt flere elever, kommer ikke som nogen overraskelse. Heldigvis er vi godt på vej, og husk, kære forældre, I er vores bedste og vigtigste ambassadører, til at udbrede kendskabet til vores dejlige lille skole.

De første måneder af skoleåret er nu gået, og vi har fået afviklet et par fagdage. Det er jo en ny form vi prøver af i år, at der kun er fagdag den 1. onsdag i måneden efterfulgt af fællesidræt. Umiddelbart synes vi det virker godt med lidt mere kontinuitet i ugerne, men stadig en fagdag indimellem, hvor der er mulighed for mere fordybelse. HUSK alle

har fri 13.30, når vi har fagdag.

På den første fagdag var trafiksikkerhed og cyklistprøver hovedemnet for alle klasser. I denne måned var Lilleklassen i gang med kristendom, hvor de fik helt styr på Noahs Ark, Mellemklassen havde natur/teknologi og var på tur hjem i Kirstens skov. Storeklassen havde også natur/teknologi, hvor de lavede forskellige forsøg og hørte om H.C. Ørsted og

elektromagnetisme.

For mange af eleverne er det også et gensyn med Sofie i musiktimerne, da hun var her tilbage i 21/22. De er også kommet rigtig godt fra start. Hun er meget begejstret over de små hold, og der er rigtig god stemning.

Til morgensamling har vi også allerede været vidt og bredt omkring lige fra 1001 nats eventyr, middelalderen, guldhornene, H.C. Andersen og Luther.

Når vi starter op igen efter ferien skal Mellemklassen huske, at det er nu svømmesæsonen starter. Derfor skal de hver tirsdag huske badetøj, håndklæde OG BUSKORT, da de skal tage rutebussen hjem fra Spjald.

Derudover er der at berette at Lilleklassen i denne uge har lagt ud med gode og konstruktive skole-hjem-samtaler.

Mellem og Store følger trop i uge 44.

I tirsdags havde Storeklassen besøg af en ung, tidligere anbragt, pige, foranlediget af Børnehjælpsdagen. Hun fortalte gribende om sin opvækst, og det var en stille og meget opmærksom Storeklasse, som lagde øre til hendes beretning.

Dette blev startskuddet på deres næste projekt, hvor de skal arrangere et event til fordel for Børnehjælpsdagen. Det er et fantastisk koncept, der lader børnene prøve kræfter med planlægning, PR og eventafvikling samtidig med man gør en forskel for andre. Vi melder hurtigst muligt en dato ud, og håber I alle vil støtte godt op om projektet.

I ønskes alle en rigtig god weekend. På hele personalets vegne,

En lille hilsen

Kære forældre Så er jeg efterhånden ved at have været på skolen i et par uger. Sikke et skønt sted med en masse dejlige børn. Det har været nogle uger med ”run” på med mange nye input, men også nogle