Uge 13

Det bliver et ganske kort pip fra Friskolen i denne uge, vi har arbejdet helt efter skemaet, og har derfor ikke så meget at berette.

Jeg vil dog gerne fremhæve, at vi har hørt flere spændende foredrag for de store til morgensamling. Tillykke til 5/6/7. klasse - I har simpelthen bare gjort det SÅ godt. De andre elever har også vildt gode til at være musestille og lytte, og er helt med på, at det faktisk kan være lidt af en opgave at stå foran hele skolen og præsentere noget, man har brugt rigtig mange timer på.

Vi er i fuld gang med at varme op til emneuge i næste uge - det bliver helt vildt sjovt! Så vi håber, alle er klar til at komme og hygge med os torsdag eftermiddag kl. 17, hvor forestillingen begynder - dørene åbnes kl. 16.30. Tag hellere end gerne bedsteforældre, mostre, onkler og naboer under armen med til os.

Vi melder mere ud i messengergrupperne først på ugen, hvornår børnene gerne skal møde ind, når vi har flere ønsker fra børnene om, hvad de gerne vil præsentere for jer.

3./4. klasse har haft svømning for sidste gang i dette skoleår, så efter påske står der i stedet værkstedsfag på deres skoleskema onsdag eftermiddag.

HUSK også, at det er på tirsdag kl. 19.00, vi afholder generalforsamling. Efter friskolens generalforsamling vil der være en pause, hvor støtteforeningen vil være vært med lidt mad og derefter afholder de deres generalforsamling. Vi håber, I vil bakke talstærkt op om begge dele.

Hav en dejlig weekend.

Så er vi vældig godt i gang med det nye skoleår, og hvilken fornøjelse det er, at have fuld liv på skolen igen. Alle øver sig på at komme i gang med arbejdet, falde på plads i nye klasser, og for de a

Uge 23 Kære alle Tiden flyver bare afsted, og skoleåret synger efterhånden på sidste vers. Der arbejdes hårdt på at runde de sidste skoledage godt af - både med arbejde, men også lidt fornøjelse, som