Uge 16

Høj sol og stigende temperaturer - det er altså bare noget, der er med til at gøre en skoledag endnu sjovere! Hoppepuden er velbesøgt, og det bliver nydt i fulde drag.

Vi er godt i gang igen efter en dejlig påskeferie og en fed emneuge, så vi skal lige ind i rytmen igen, men det er nu gået supergodt.

Til morgensamling har vi hørt fortsættelsen af ”Den Grå heks”, som bygger på en sand historie, om børnehjemsbørns kummerlige liv i starten af 1900-tallet.

3/4. klasse har taget hul på et emne om Jernalderen og er blandt andet i gang med at bygge en lille modelby dertil.

5/6/7. klasse var i onsdags på balletskolen i Holstebro, og havde haft en rigtig god og anderledes dag med en virkelig entusiastisk instruktør.

Udvalget, der planlægger en alternativ skoledag på fredag, mens lærerne drager på Pædagogisk Dag, efterlyser hjælpende hænder fra 8.00-13.30 eller blot noget af tidsrummet. Dagen er planlagt, men de ønsker lidt flere hænder på selve dagen, så tøv endelig ikke med at henvende jer til Birgitte på tlf. 40 53 1413.

Derudover er der fuld gang i bestyrelsesarbejdet. Den ”nye” bestyrelse har konstitueret sig, og formand og næstformand hedder fortsat henholdsvis Ole Kjær og Ann-Sofie Kirkegaard.

Lige om lidt går det løs med udskiftning af taget, og vi håber rigtig mange vil hjælpe os med at komme godt i mål med projektet.

Vi ønsker jer alle en dejlig weekend.

Så er vi vældig godt i gang med det nye skoleår, og hvilken fornøjelse det er, at have fuld liv på skolen igen. Alle øver sig på at komme i gang med arbejdet, falde på plads i nye klasser, og for de a

Uge 23 Kære alle Tiden flyver bare afsted, og skoleåret synger efterhånden på sidste vers. Der arbejdes hårdt på at runde de sidste skoledage godt af - både med arbejde, men også lidt fornøjelse, som