top of page
  • Pernille Moesgaard

Uge 16

Kære alle

Høj sol og stigende temperaturer - det er altså bare noget, der er med til at gøre en skoledag endnu sjovere! Hoppepuden er velbesøgt, og det bliver nydt i fulde drag.

Vi er godt i gang igen efter en dejlig påskeferie og en fed emneuge, så vi skal lige ind i rytmen igen, men det er nu gået supergodt.


Til morgensamling har vi hørt fortsættelsen af ”Den Grå heks”, som bygger på en sand historie, om børnehjemsbørns kummerlige liv i starten af 1900-tallet.


3/4. klasse har taget hul på et emne om Jernalderen og er blandt andet i gang med at bygge en lille modelby dertil.


5/6/7. klasse var i onsdags på balletskolen i Holstebro, og havde haft en rigtig god og anderledes dag med en virkelig entusiastisk instruktør.


Udvalget, der planlægger en alternativ skoledag på fredag, mens lærerne drager på Pædagogisk Dag, efterlyser hjælpende hænder fra 8.00-13.30 eller blot noget af tidsrummet. Dagen er planlagt, men de ønsker lidt flere hænder på selve dagen, så tøv endelig ikke med at henvende jer til Birgitte på tlf. 40 53 1413.


Derudover er der fuld gang i bestyrelsesarbejdet. Den ”nye” bestyrelse har konstitueret sig, og formand og næstformand hedder fortsat henholdsvis Ole Kjær og Ann-Sofie Kirkegaard.


Lige om lidt går det løs med udskiftning af taget, og vi håber rigtig mange vil hjælpe os med at komme godt i mål med projektet.


Vi ønsker jer alle en dejlig weekend.


På hele personalets vegne,

Pernille
13 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

En lille hilsen

Kære forældre Så er jeg efterhånden ved at have været på skolen i et par uger. Sikke et skønt sted med en masse dejlige børn. Det har været nogle uger med ”run” på med mange nye input, men også nogle

En hilsen fra friskolen

Kære alle Så er det blevet tid til en sidste hilsen fra mig. Inden længe ringer klokken til påskeferie og ærligt, så er det her på ingen måde en dag jeg har set frem til - at skulle sige farvel til al

Primo december

Kære alle December har overtaget kalenderen og allerede vist sig fra sin skønneste side med sne - det er noget vi kan li’! Husk varmt tøj og tørre strømper på garderoben. Man må gerne med bringe egen

Comentarios


bottom of page