top of page
  • Pernille Moesgaard

Uge 16

Kære alle

Høj sol og stigende temperaturer - det er altså bare noget, der er med til at gøre en skoledag endnu sjovere! Hoppepuden er velbesøgt, og det bliver nydt i fulde drag.

Vi er godt i gang igen efter en dejlig påskeferie og en fed emneuge, så vi skal lige ind i rytmen igen, men det er nu gået supergodt.


Til morgensamling har vi hørt fortsættelsen af ”Den Grå heks”, som bygger på en sand historie, om børnehjemsbørns kummerlige liv i starten af 1900-tallet.


3/4. klasse har taget hul på et emne om Jernalderen og er blandt andet i gang med at bygge en lille modelby dertil.


5/6/7. klasse var i onsdags på balletskolen i Holstebro, og havde haft en rigtig god og anderledes dag med en virkelig entusiastisk instruktør.


Udvalget, der planlægger en alternativ skoledag på fredag, mens lærerne drager på Pædagogisk Dag, efterlyser hjælpende hænder fra 8.00-13.30 eller blot noget af tidsrummet. Dagen er planlagt, men de ønsker lidt flere hænder på selve dagen, så tøv endelig ikke med at henvende jer til Birgitte på tlf. 40 53 1413.


Derudover er der fuld gang i bestyrelsesarbejdet. Den ”nye” bestyrelse har konstitueret sig, og formand og næstformand hedder fortsat henholdsvis Ole Kjær og Ann-Sofie Kirkegaard.


Lige om lidt går det løs med udskiftning af taget, og vi håber rigtig mange vil hjælpe os med at komme godt i mål med projektet.


Vi ønsker jer alle en dejlig weekend.


På hele personalets vegne,

Pernille
11 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Kære alle Selvom om det våde og triste vintervejr er på sit højeste, er vi bestemt ikke gået i hi. Alle er godt i gang efter ferien, og årstiden sløjhed rammer både store og små, men vi får det hele t

Kære alle 2022 synger på sidste vers, og på onsdag holder vi juleafslutning, inden vi sender små og store hjem på en velfortjent juleferie. Onsdag starter vi uden for til sædvanlig tid, kl. 8.15, hvor

Sikke mange klokken slår, 13 slag, tiden går…… Tiden flyver afsted, og inden længe melder den søde juletid sig. Vi har taget forskud på glæderne i dag med juleklip for alle pengene, så vi rigtigt kan

bottom of page