Uge 16 - 2020

Kære Alle

Så har vi rundet den første hele uge af efter genåbningen, det går bare rigtigt godt, og vi rykker stille og roligt tættere på en almindelig hverdag, men hvor vi dog savner 6. og 7 kl., og vi kan høre at de store elever også savner os. Genåbningen går i øjeblikket godt så vi må se frem imod 10 maj, og håbe på, at vi der kan blive fuldtallige !!

Ugen har budt på både posteløb om jernalderen, legetøjssnitning, bål, insekthotels bygning, og vi har også samlet 30 kg skrald. Skolegården er fyldt med cyklende børn og fællessang er det også blevet til ... Fedt

Enkelte elever har haft problemer med hænderne pga. håndvask og afspritning. Vi forsøger at finde en balance imellem ødelagt hud og sundhedsstyrelsens anbefalinger, åbne sår eller rifter duer jo heller ikke, set i et smittemæssigt perspektiv.

I mandags skrev Bestyrelsesformanden ud til alle forældre om at jeg har valgt at opsige min stilling, pr. 1 august. Det er med blødende hjerte at jeg siger farvel til friskolens dejlige børn, forældre, bestyrelse og ikke mindst det helt fanatiske lærer team. Det bliver et stort savn, men jeg er helt sikker på at friskolen er i de allerbedste hænder. Bestyrelsen og personalet er allerede i gang med at finde en god løsning, det bliver godt er jeg sikker på. For mit eget vedkommende, var fristelsen i at være med til at sejle et lidt større skib, så stor at jeg har sagt ja tak til afløse skolelederen på Bøvling friskole som går på pension.

Bøvling Fri og efterskole har 110 elever i friskolen og 88 elever i efterskolen, og jeg indtræder som sagt i skolens ledelses team som leder af friskolen. Jeg vil gøre mit til at friskolerne i det vestjyske kommer til at arbejde mere samme, så forhåbentlig ses vi til et eller andet friskole arrangement.

Det gik jo pludseligt meget hurtigt at lukke skoler i marts, derfor nåede vi ikke at indsamle Ølstrup T-shirts fra de børn som ikke vil bruge dem, så har I logo T-shirts liggende som børnene ikke bruger må i meget gerne aflevere dem på skolen, så de kan bruges næste år.

Før lukningen havde vi også annonceret skole-hjem samtaler, det vil vi selvfølgelig gerne holde fast i. I løbet af næste uge, vil I få yderligere information fra klasselæreren om dette.

Det ser ud til at grænsen for forsamling bliver hævet den 10 maj, så derfor satser Bestyrelsen på afholde ordinær generalforsamling, d. 19. maj kl 19.00 så få sat kryds i kalenderen.

I ønske alle en dejlig solskins weekend.

På hele personalets vegne/Peter

En lille hilsen

Kære forældre Så er jeg efterhånden ved at have været på skolen i et par uger. Sikke et skønt sted med en masse dejlige børn. Det har været nogle uger med ”run” på med mange nye input, men også nogle