top of page

Uge 18 - 2020

Der sker altid noget på Ølstrup Friskole. I starten af denne uge blev der sat navn på friskolens nye leder.

Her er en hilsen fra den kommende skoleleder.


Kære alle, Det er med stor glæde, jeg har truffet aftale med skolebestyrelsen om at tiltræde som leder for Ølstrup Friskole pr. 1. august 2020. Det er dog ikke uden sommerfugle i maven, da det jo er store sko, der skal udfyldes efter Peter, men jeg skal gøre mit bedste, og glæder mig utrolig meget til at komme i gang med arbejdet.

Nogle af jer kender mig efterhånden godt, men andre har ikke haft så stor kontakt med mig endnu, og derfor får I her en lille præsentation.Jeg er 37 år og er født og opvokset i Borris. For 10 år siden flyttede jeg til Hanning, hvor jeg bor sammen med min mand Torben, der er selvstændig svineeksportør og vores to døtre på henholdsvis 11 og 9 år.

Oprindelig er jeg bankuddannet, og arbejdede 10 år i Nordea, indtil jeg fik lyst til at prøve noget andet, og valgte derfor at læse til lærer. For to år siden blev jeg så ansat som lærer på skolen, og hvor har det bare været nemt at falde til med de gode kollegaer, den skønne børneflok og de engagerede forældre og borgere, man finder i Ølstrup.


Min fritid går med at hygge med familie og gode venner, samt gode gåture i den skønne vestjyske natur og derudover nyder jeg på 10. år at være en del af det netværket ”Ladies Circle”, som byder på virksomhedsbesøg, foredrag, charity og forskellige aktiviteter. Jeg glæder mig til at arbejde for, at Ølstrup Friskole fortsat skal være en tryg og udviklende skole til glæde for hele området.

De bedste hilsner Pernille MoesgaardHerfra skal der lyde et stort tillykke til både Pernille og Friskolen, og jeg er helt sikker på, at Pernille kan løfte opgaven på allerbedste vis. Der er heldigvis god tid til overlevering af opgaverne og jeg skal gøre alt, hvad jeg kan for at hjælpe Pernille godt i gang.

Fase 2 af genåbningen er nu en realitet og vi glæder os til at 6. - 7. klasse må komme tilbage d. 18. maj. Da vi skal bevare de mindre grupper bliver 6.- 7. kl. en gruppe for sig selv. Det er vigtigt at huske på at, vi stadig kører efter reglerne for nødundervisning, vi ændrer altså ikke på skoledagens længde som fortsat vil være 8.15 til 13.30 hvor cykel og regntøj er en vigtig del af en skoledag, som foregår mest muligt ude.

Da forsamlingsforbuddet fortsat er i kraft, har vi valgt at udsætte generalforsamlingen på ubestemt tid. En ny dato bliver sat, når der bliver grønt lys for større forsamlinger.

I ønskes alle en rigtig god store bededags ferie.

På hele personalets vegne / Peter

40 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

En lille hilsen

Kære forældre Så er jeg efterhånden ved at have været på skolen i et par uger. Sikke et skønt sted med en masse dejlige børn. Det har været nogle uger med ”run” på med mange nye input, men også nogle

En hilsen fra friskolen

Kære alle Så er det blevet tid til en sidste hilsen fra mig. Inden længe ringer klokken til påskeferie og ærligt, så er det her på ingen måde en dag jeg har set frem til - at skulle sige farvel til al

Comments


bottom of page