top of page

Uge 18 - 2020

Der sker altid noget på Ølstrup Friskole. I starten af denne uge blev der sat navn på friskolens nye leder.

Her er en hilsen fra den kommende skoleleder.


Kære alle, Det er med stor glæde, jeg har truffet aftale med skolebestyrelsen om at tiltræde som leder for Ølstrup Friskole pr. 1. august 2020. Det er dog ikke uden sommerfugle i maven, da det jo er store sko, der skal udfyldes efter Peter, men jeg skal gøre mit bedste, og glæder mig utrolig meget til at komme i gang med arbejdet.

Nogle af jer kender mig efterhånden godt, men andre har ikke haft så stor kontakt med mig endnu, og derfor får I her en lille præsentation.Jeg er 37 år og er født og opvokset i Borris. For 10 år siden flyttede jeg til Hanning, hvor jeg bor sammen med min mand Torben, der er selvstændig svineeksportør og vores to døtre på henholdsvis 11 og 9 år.

Oprindelig er jeg bankuddannet, og arbejdede 10 år i Nordea, indtil jeg fik lyst til at prøve noget andet, og valgte derfor at læse til lærer. For to år siden blev jeg så ansat som lærer på skolen, og hvor har det bare været nemt at falde til med de gode kollegaer, den skønne børneflok og de engagerede forældre og borgere, man finder i Ølstrup.


Min fritid går med at hygge med familie og gode venner, samt gode gåture i den skønne vestjyske natur og derudover nyder jeg på 10. år at være en del af det netværket ”Ladies Circle”, som byder på virksomhedsbesøg, foredrag, charity og forskellige aktiviteter. Jeg glæder mig til at arbejde for, at Ølstrup Friskole fortsat skal være en tryg og udviklende skole til glæde for hele området.

De bedste hilsner Pernille MoesgaardHerfra skal der lyde et stort tillykke til både Pernille og Friskolen, og jeg er helt sikker på, at Pernille kan løfte opgaven på allerbedste vis. Der er heldigvis god tid til overlevering af opgaverne og jeg skal gøre alt, hvad jeg kan for at hjælpe Pernille godt i gang.

Fase 2 af genåbningen er nu en realitet og vi glæder os til at 6. - 7. klasse må komme tilbage d. 18. maj. Da vi skal bevare de mindre grupper bliver 6.- 7. kl. en gruppe for sig selv. Det er vigtigt at huske på at, vi stadig kører efter reglerne for nødundervisning, vi ændrer altså ikke på skoledagens længde som fortsat vil være 8.15 til 13.30 hvor cykel og regntøj er en vigtig del af en skoledag, som foregår mest muligt ude.

Da forsamlingsforbuddet fortsat er i kraft, har vi valgt at udsætte generalforsamlingen på ubestemt tid. En ny dato bliver sat, når der bliver grønt lys for større forsamlinger.

I ønskes alle en rigtig god store bededags ferie.

På hele personalets vegne / Peter

39 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Primo december

Kære alle December har overtaget kalenderen og allerede vist sig fra sin skønneste side med sne - det er noget vi kan li’! Husk varmt tøj og tørre strømper på garderoben. Man må gerne med bringe egen

Medio november

Kære alle Tiden flyver afsted, og vi har lagt en god emneuge bag os, hvor vi arbejdede med Egypten og alt dens mystik fra tidligere tider. Det er altid dejligt med emneuger, hvor små og store har glæd

Oktober 2023

Kære alle Tiden flyver afsted, når man har det godt. Faktisk kan man blive helt overrasket over, at det allerede er næste fredag, den 13. oktober, vi afholder skolernes motionsløb og ønsker hinanden g

bottom of page