top of page
  • Pernille Moesgaard

Uge 20 - 2020

Kære alle

Så blev vi fuldtallige, og der super dejligt. 6. og 7 årgang skal lige ind i rytmen, men de er godt på vej og afstand ... ja, den bliver holdt....for det meste.


Vi kan jo desværre ikke byde på en fælles arbejdsdag for jer forældre i dette forår, så vi besluttede at lave en praktisk dag med eleverne i stedet for. Onsdags gav vi den fuld gas med kost, skovl og andre haveredskaber, vi fik ryddet op på legepladsen og i skolegården. Lilleklassens køkkenhave er blevet sået til, ligesom vi fik repareret målfeltet på den lille plæne med fræsning og ny såning af græs. Banen er nok næppe klar til i morgen, men nu kan de fodboldglade elever i hver fald, på helt tæt hold følge med i hvor hurtigt eller langsomt græsset gror.


Onsdag fik vi også leveret 2 store kasser med nye PC ́ere. Endnu en gang en kæmpe tak til Støtteforeningen for donationen.


Endelig er vi også blevet klar med en ny hjemmeside, den har været meget længe undervejs, men nu er den der altså ”helt live”. Hvis nogen opdager fejl eller mangler vil vi gerne høre om det, så vi kan få de sidste ting med, tusind tak til Sally for det store arbejde hun har lagt i hjemmesiden.


Frem til sommerferien kører vi videre i vores Covid-19 skema. Vi går altså ikke tilbage til de 3 gamle klasser men kører med de nuværende 4 hold. Hvis ikke der sker noget uventet på Covid-19 fronten så tager 6. og 7. kl. til Bornholm fra d. 15. til d. 19. juni, det bliver rigtigt godt. Vi kan jo desværre endnu ikke sige noget om skoleafslutningen og generalforsamlingen, men mon ikke der snart kommer en udmelding om større forsamlinger, det håber vi.


Til gengæld har vi nu fået mulighed for at få besøg af dragerne fra Børenes Rige, så vi kan få lært hinanden at kende inden skolestart. Første gang vi får besøg af de 10 friske piger og drenge bliver d. 12. juni, det glæder vi os rigtigt meget til.


Midt i næste uge er der også frist for ansøgninger til den opslåede stilling, der er kommet mange gode ansøgninger, så vi glæder os til snart at kunne præsentere lærerteamet 20-21.


I ønskes alle en fortsat god søndag

På hele personalets vegne /Peter

22 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

En lille hilsen

Kære forældre Så er jeg efterhånden ved at have været på skolen i et par uger. Sikke et skønt sted med en masse dejlige børn. Det har været nogle uger med ”run” på med mange nye input, men også nogle

En hilsen fra friskolen

Kære alle Så er det blevet tid til en sidste hilsen fra mig. Inden længe ringer klokken til påskeferie og ærligt, så er det her på ingen måde en dag jeg har set frem til - at skulle sige farvel til al

Primo december

Kære alle December har overtaget kalenderen og allerede vist sig fra sin skønneste side med sne - det er noget vi kan li’! Husk varmt tøj og tørre strømper på garderoben. Man må gerne med bringe egen

コメント


bottom of page