top of page
  • Pernille Moesgaard

Uge 21 - 2020

Kære alle

Vandløb, åer, danske træer og køkkenhave, er bare noget af det, vi har nået at beskæftige os med i denne uge. Eleverne er med, og der er god stemning, også når der skal cykles eller gåes langt, det er fedt.


Masser af motion bliver det derfor også til og flere gange om ugen bytter vi vores søgang ud med en bygang. Det er simpelthen så hyggeligt at vi også kan få sagt godmorgen og vinket til resten af Ølstrup. Jeg tror det bliver en af de nye ting vi har gjort under Coronakrisen, som kommer til at hænge ved bagefter, vi vil gerne rundt i hele byen og håber at hele byen vil komme til os, når det igen bliver muligt.


Morgensamlingen begynder også at ligne sig selv mere og mere, i denne uge fik vi igen en bid af Ravnkel Frøjsgodes saga, Ravnkel har ellers måttet vente siden 11 marts hvor vi måtte foretage en hård opbremsning.


Tiden iler og det er snart sommerferie, men der er mange ting, vi skal nå, inden vi kan gå på sommerferie med god samvittighed. Den nye 0. klassen med hele 10 elever kommer på besøg i skolen både d. 12. og d. 19. juni, 6.-7. klasse drager til Bornholm i uge 25, og både store og mellem klassen er ved at planlægge turer for de penge, som de har tjent og vundet. Generalforsamlingen prøver vi også (igen) at få afviklet, det bliver torsdag d. 11. juni kl. 19.00 i Kernen.


Dagsorden og regnskabsresultat er sendt til forældrene på mail.


Husk at den kommende uge er kort, det er nemlig grundlovsdag på fredag, hvor skolen holder lukket.


I ønskes alle en fortsat god og sommerlig pinse.


På hele personalets vegne / Peter

14 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

En lille hilsen

Kære forældre Så er jeg efterhånden ved at have været på skolen i et par uger. Sikke et skønt sted med en masse dejlige børn. Det har været nogle uger med ”run” på med mange nye input, men også nogle

En hilsen fra friskolen

Kære alle Så er det blevet tid til en sidste hilsen fra mig. Inden længe ringer klokken til påskeferie og ærligt, så er det her på ingen måde en dag jeg har set frem til - at skulle sige farvel til al

Comentarios


bottom of page