top of page
  • Pernille Moesgaard

Uge 23 - 2020

Opdateret: 15. jun. 2020

Kære alle


Tak for en rigtig god generalforsamling, det store samtaleemne blev ikke overraskede lederskiftet. Mange gode spørgsmål blev stillet og besvaret, det er altid rart med engagerede forældre og borgere fra byen.


Pernille fik generalforsamlingens opbakning og er dermed også formelt valgt som friskolens nye leder.


I bestyrelsen var der kun en enkelt udskiftning, Karina Knudsen afgik efter tur, på hendes plads i forældrekredsen valgtes Niels Peter Jensen, Ole Kjær blev genvalgt for Skolekredsen. Bestyrelsen ser derfor således ud. Niels Peter Jensen og Maria Iversen (forældrekredsen) Dorthe Lisbygd, Ole Kjær (skolekredsen), Repræsentant for støtte foreningen er endnu ikke udpeget.


Bjarne Greve blev suppleant i forældrekredsen Henrik Knudsen, blev suppleant i Skolekredsen.


Tillykke med valgene til jer alle.


Fredag havde vi dragerne fra Børnenes Rige på besøg. En dejlig stor skare friske børn er klar til at komme i 0. klasse efter sommerferien. Dragerne var med til morgensang og søgang, haft både lege og klassetime, er blevet fotograferet, så vi kan få styr på buskortet og en helt masse andet. Næste fredag kommer de i skole igen, inden det for alvor går løs i det nye skoleår onsdag d. 12. august kl. 8.15. Både dragerne og vi på friskolen glæder os til skolestart.


I næste uge er 6.- 7. klasse på Bornholm med Pernille og Rikke, så vi er lidt færre børn herhjemme, Jeppe kommer hele ugen og er vikar for Rikke.


Der har været rigtigt meget snak om afslutningsarrangementer på skolerne rundt omkring i forhold til at overholde covid19 retningslinjerne. Vi har valgt at vi i år ikke afholder en fælles sommerfest. I stedet inviterer vi kun afgangseleverne i 6.-7.kl og deres forældre til afslutning og spisning torsdag d. 25. juni kl.17.00.


Vi vil for alle klasserne gøre hvad vil kan for at lave en god og spændende afslutningsuge, hvor den får lidt ekstra gas. Der vil blive ture til både Wow park, Givskud zoo og Gorilla park i Vejle, det bliver tirsdag d. 23. juni.


Ugen vil også indeholde sjove aktiviteter her på skolen, I forældre må altså desværre vente til næste år, inden der igen bliver sommerfest.


Sæt allerede nu kryds ved lørdag d. 22. august som bliver en skoledag. Alle elever deltager nemlig i Vestjyllands smukkeste cykelløb, som i år starter i Ølstrup. Der vil være ruter som passer til alle også forældre som har lyst til at cykle med.


Pga. cykelløbet flytter vi Introturen til d. 3. og 4. september, turen går i år til Vardeborg ved Vejers strand.


Vi glæder os til de sidste to uger af dette skoleår og ønsker 6.- 7. kl. en rigtig god tur til Bornholm.


På hele personalets vegne / Peter

34 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Primo december

Kære alle December har overtaget kalenderen og allerede vist sig fra sin skønneste side med sne - det er noget vi kan li’! Husk varmt tøj og tørre strømper på garderoben. Man må gerne med bringe egen

Medio november

Kære alle Tiden flyver afsted, og vi har lagt en god emneuge bag os, hvor vi arbejdede med Egypten og alt dens mystik fra tidligere tider. Det er altid dejligt med emneuger, hvor små og store har glæd

Oktober 2023

Kære alle Tiden flyver afsted, når man har det godt. Faktisk kan man blive helt overrasket over, at det allerede er næste fredag, den 13. oktober, vi afholder skolernes motionsløb og ønsker hinanden g

bottom of page