top of page
  • Pernille Moesgaard

Ugebrev 1

Kære alle

Så er vi fysisk tilbage i skolen igen efter en lille nedlukning kombineret med juleferien. Jeg håber, I alle fik nydt nogle gode feriedage og kom godt ind i det nye år.


Denne uge har været hektisk og virkelig i ændringernes tegn. I har fået meget info ud omkring testning, og bedst som jeg har sendt nyt ud til jer, så er der kommet nyt igen.

Og sørme om der ikke allerede er nyt igen - vores testdag er ændret til tirsdag og torsdag. Og det korte af det lange er, at børnene både for udleveret testkits til hjemmebrug og tilbydes to ugentlig tests på skolen.

Spørg endelig hvis der er noget I vil vide, men ellers håber jeg I kan slippe for mine mange mails nu.


Børnene har klaret opstartet superflot! De er rigtig gode til at tackle, når vi laver om i tingene, og det blev vi desværre også nødt til i denne uge, da der er sygdom i lærergruppen og torsdag blev jeg så ”stemt” hjem, midt i det hele, da jeg fik en positiv kviktest. Så fik vi også prøvet det! Jeg har lige nu fået svar om fra PCR, at den var negativ, så faren er drevet over for nu. MEN vi har snakket med børnene om, at vi skal huske at

passe godt på hinanden, og det nok er uundgåeligt, at smitten også kommer ind på skolen, så vi skal huske ikke at beskylde nogen, for at være den, der har smittet. Vi kan alle uforvarende være den, der bærer på smitte med uden at vide det, og det er meget tæt omkring os nu. Det vil jeg gerne, at I forældre bakker op omkring, når det bliver aktuelt.


Men sådan en, i dette tilfælde, falsk positiv test kan jo hurtigt lige vende op og ned på dagens program og planer, og der må jeg bare rose børnene for at tage det helt cool.

Vi er selvfølgelig kede af, når vi ikke kan følge skemaet, men vi gør det så godt vi kan, og jeg er bange for at vi kan komme til at se ind i et par måneder, hvor det ikke bliver sidste gang, hvor vi må improvisere, og forsøge at få tingene til at gå og i en højere enhed.


Rigtig god weekend til jer alle.


På hele personalets vegne,


Pernille

8 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

En lille hilsen

Kære forældre Så er jeg efterhånden ved at have været på skolen i et par uger. Sikke et skønt sted med en masse dejlige børn. Det har været nogle uger med ”run” på med mange nye input, men også nogle

En hilsen fra friskolen

Kære alle Så er det blevet tid til en sidste hilsen fra mig. Inden længe ringer klokken til påskeferie og ærligt, så er det her på ingen måde en dag jeg har set frem til - at skulle sige farvel til al

Commenti


bottom of page