top of page
  • Pernille Moesgaard

Ugebrev 1

Kære alle

Så er vi fysisk tilbage i skolen igen efter en lille nedlukning kombineret med juleferien. Jeg håber, I alle fik nydt nogle gode feriedage og kom godt ind i det nye år.


Denne uge har været hektisk og virkelig i ændringernes tegn. I har fået meget info ud omkring testning, og bedst som jeg har sendt nyt ud til jer, så er der kommet nyt igen.

Og sørme om der ikke allerede er nyt igen - vores testdag er ændret til tirsdag og torsdag. Og det korte af det lange er, at børnene både for udleveret testkits til hjemmebrug og tilbydes to ugentlig tests på skolen.

Spørg endelig hvis der er noget I vil vide, men ellers håber jeg I kan slippe for mine mange mails nu.


Børnene har klaret opstartet superflot! De er rigtig gode til at tackle, når vi laver om i tingene, og det blev vi desværre også nødt til i denne uge, da der er sygdom i lærergruppen og torsdag blev jeg så ”stemt” hjem, midt i det hele, da jeg fik en positiv kviktest. Så fik vi også prøvet det! Jeg har lige nu fået svar om fra PCR, at den var negativ, så faren er drevet over for nu. MEN vi har snakket med børnene om, at vi skal huske at

passe godt på hinanden, og det nok er uundgåeligt, at smitten også kommer ind på skolen, så vi skal huske ikke at beskylde nogen, for at være den, der har smittet. Vi kan alle uforvarende være den, der bærer på smitte med uden at vide det, og det er meget tæt omkring os nu. Det vil jeg gerne, at I forældre bakker op omkring, når det bliver aktuelt.


Men sådan en, i dette tilfælde, falsk positiv test kan jo hurtigt lige vende op og ned på dagens program og planer, og der må jeg bare rose børnene for at tage det helt cool.

Vi er selvfølgelig kede af, når vi ikke kan følge skemaet, men vi gør det så godt vi kan, og jeg er bange for at vi kan komme til at se ind i et par måneder, hvor det ikke bliver sidste gang, hvor vi må improvisere, og forsøge at få tingene til at gå og i en højere enhed.


Rigtig god weekend til jer alle.


På hele personalets vegne,


Pernille

6 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Primo december

Kære alle December har overtaget kalenderen og allerede vist sig fra sin skønneste side med sne - det er noget vi kan li’! Husk varmt tøj og tørre strømper på garderoben. Man må gerne med bringe egen

Medio november

Kære alle Tiden flyver afsted, og vi har lagt en god emneuge bag os, hvor vi arbejdede med Egypten og alt dens mystik fra tidligere tider. Det er altid dejligt med emneuger, hvor små og store har glæd

Oktober 2023

Kære alle Tiden flyver afsted, når man har det godt. Faktisk kan man blive helt overrasket over, at det allerede er næste fredag, den 13. oktober, vi afholder skolernes motionsløb og ønsker hinanden g

bottom of page