• Pernille Moesgaard

Ugebrev 10

Kære alle


Først og fremmest en kæmpetak for den helt fantastiske opbakning, vi oplevede til gymnastikopvisningen.


Det var så fedt, at vi kunne stå med stort set fuldt hold; et lille frafald må nok altid påberegnes, men det har var bare flot, og vi synes børnene gjorde det hammergodt!

Vi nyder det skønne forårsvejr, og hvor er det bare en fornøjelse at observere store og små på moon cars og til dåseskjul i skøn leg på kryds og tværs af årgange.


Til morgensamling har vi hørt historien om Bolette, der blev sendt på børnehjem i starten af 1900-tallet, historien bygger på en sand historie, og børnene var meget opslugt af det.

De store havde fornøjelsen af at have Sally i dag, fredag, hvor de talte om kredsløb og dissekerede svinehjerter. Det havde vist været en sjov blanding af spænding og afsky…


Alle børn har fået en seddel med hjem til skole-hjem-samtale. Vi går med café-modellen, hvor man noterer hvilke/-n lærer, man ønsker at tale med og i hvilket tidsrum. Det er frivilligt, om man ønsker at benytte sig af tilbuddet i denne omgang, dog forbeholder vi os retten til at ”indkalde” nogen, hvis vi føler, der er et behov. Der vil være kaffe på kanden, så der også er lidt tid til at småsludre med de andre forældre i det tidsrum, man bliver tildelt.


I næste uge starter Gulla op med nogle timer igen fra tirsdag, og vi krydser fingre for at skulderen holder til det. Da der også er nogle ferie-fridage, der skal afholdes, har vi allieret os med Rikke Tang, der kommer og hjælper os.


Der er lige en lille ændring til kalenderen - pga. mandefald har vi flyttet generalforsamlingen til den 5. april.


Hav en dejlig weekend.


På hele personalets vegne,

Pernille

9 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Så er vi vældig godt i gang med det nye skoleår, og hvilken fornøjelse det er, at have fuld liv på skolen igen. Alle øver sig på at komme i gang med arbejdet, falde på plads i nye klasser, og for de a

Uge 23 Kære alle Tiden flyver bare afsted, og skoleåret synger efterhånden på sidste vers. Der arbejdes hårdt på at runde de sidste skoledage godt af - både med arbejde, men også lidt fornøjelse, som