• Pernille Moesgaard

Ugebrev 11

Kære alle

En stille og rolig uge er ved at være ved vejs ende, og I får her de vigtigste punkter.

Vi har fået Gulla tilbage i nogle af hendes faste timer hos de største elever, og vi regner med at kan øge timetallet fra næste uge. Både børn og voksne har savnet hende meget, så det var super dejligt at have hende tilbage.


Rikke Tang har været i huset hele ugen som vikar, så Ann og Lene har kunnet holde et par velfortjente ferie-fridage. Børnene var rigtig glade for at se Rikke igen, og til stor glæde skulle hun dække timer i alle klassegrupper, så ingen er blevet ”snydt”.


Hun havde også været så sød at optage gymnastikopvisningen til os, så den så vi til morgensamling torsdag - det var dejligt, at børnene med egne øjne kunne se, hvor gode de var.


Nogle af de store elever har fået taget hul på fremlæggelse af deres foredrag, som de løbende har arbejdet med de sidste uger. De foreløbige handlede om verdensmålene ” ligestilling” og ”uddannelse”. Vi ser frem til mange flere spændende emner de kommende uger.


Mellemklassen sluttede ugen flot af med at fremlægge deres fine skriftruller og genfortælle historien om Moses og befrielsen af isrealitterne. SÅDAN! Det er en svær og detaljerig historie at holde styr på.


Tirsdag i næste uge er vi så heldige, at et par ØGU-spillere kigger forbi, og leger lidt fodbold med os, så et par kondisko kunne være rigtig godt denne dag. 0.-3. klasse kommer til at spille fra kl. 11-11.30 og 4.-7. klasse fra 11.30-12.00.


Vi mangler fortsat rigtig mange sedler til skole-hjem-café - husk at få afleveret sedlerne, også selvom I ikke ønsker at benytte jer af tilbuddet.


Jeg vedhæfter indkaldelse til generalforsamlingen den 5. april - jeg håber, I har husket at sætte kryds i kalenderen.


Rigtig god weekend.

På hele personalets vegne,

Pernille

10 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Så er vi vældig godt i gang med det nye skoleår, og hvilken fornøjelse det er, at have fuld liv på skolen igen. Alle øver sig på at komme i gang med arbejdet, falde på plads i nye klasser, og for de a

Uge 23 Kære alle Tiden flyver bare afsted, og skoleåret synger efterhånden på sidste vers. Der arbejdes hårdt på at runde de sidste skoledage godt af - både med arbejde, men også lidt fornøjelse, som