top of page
  • Pernille Moesgaard

Ugebrev 11

Kære alle

En stille og rolig uge er ved at være ved vejs ende, og I får her de vigtigste punkter.

Vi har fået Gulla tilbage i nogle af hendes faste timer hos de største elever, og vi regner med at kan øge timetallet fra næste uge. Både børn og voksne har savnet hende meget, så det var super dejligt at have hende tilbage.


Rikke Tang har været i huset hele ugen som vikar, så Ann og Lene har kunnet holde et par velfortjente ferie-fridage. Børnene var rigtig glade for at se Rikke igen, og til stor glæde skulle hun dække timer i alle klassegrupper, så ingen er blevet ”snydt”.


Hun havde også været så sød at optage gymnastikopvisningen til os, så den så vi til morgensamling torsdag - det var dejligt, at børnene med egne øjne kunne se, hvor gode de var.


Nogle af de store elever har fået taget hul på fremlæggelse af deres foredrag, som de løbende har arbejdet med de sidste uger. De foreløbige handlede om verdensmålene ” ligestilling” og ”uddannelse”. Vi ser frem til mange flere spændende emner de kommende uger.


Mellemklassen sluttede ugen flot af med at fremlægge deres fine skriftruller og genfortælle historien om Moses og befrielsen af isrealitterne. SÅDAN! Det er en svær og detaljerig historie at holde styr på.


Tirsdag i næste uge er vi så heldige, at et par ØGU-spillere kigger forbi, og leger lidt fodbold med os, så et par kondisko kunne være rigtig godt denne dag. 0.-3. klasse kommer til at spille fra kl. 11-11.30 og 4.-7. klasse fra 11.30-12.00.


Vi mangler fortsat rigtig mange sedler til skole-hjem-café - husk at få afleveret sedlerne, også selvom I ikke ønsker at benytte jer af tilbuddet.


Jeg vedhæfter indkaldelse til generalforsamlingen den 5. april - jeg håber, I har husket at sætte kryds i kalenderen.


Rigtig god weekend.

På hele personalets vegne,

Pernille

11 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Kære alle Selvom om det våde og triste vintervejr er på sit højeste, er vi bestemt ikke gået i hi. Alle er godt i gang efter ferien, og årstiden sløjhed rammer både store og små, men vi får det hele t

Kære alle 2022 synger på sidste vers, og på onsdag holder vi juleafslutning, inden vi sender små og store hjem på en velfortjent juleferie. Onsdag starter vi uden for til sædvanlig tid, kl. 8.15, hvor

Sikke mange klokken slår, 13 slag, tiden går…… Tiden flyver afsted, og inden længe melder den søde juletid sig. Vi har taget forskud på glæderne i dag med juleklip for alle pengene, så vi rigtigt kan

bottom of page