Fuld fart over feltet, fantastisk forårsvejr og masser af gode oplevelser må vist være kendetegnende for denne uge.

Vi startede mandag ud med besøg fra et par herlige gutter fra ØGU, der gerne ville lege og spille lidt fodbold med os. Børnene var fulde af god energi og med i spillet, og hvem ved - måske det har vækket lysten til at gå til fodbold. Tak for besøget til ØGU.

Torsdag var 5. og 6. klasse til SSP-dag på Ungdomsskolen i Ringkøbing. Vi hørte om sociale medier, butikstyveri, sproget og børns rettigheder og sundheder. To ting jeg særligt bed mærke i er, at hvis/når man opretter et socialt medie til sine børn, så er der typisk et alderskrav på 13 år. Her er det vigtigt, at man ikke gør barnet ældre end de 13 år, for at kunne oprette profilen, da mediet målretter deres markedsføring herefter. En anden opfordring var at kigge efter på snapkortet, hvem man deler lokation med, da SSP-

vejlederne havde oplevet nogle trælse sager, fordi nogle børns koordinater var frit tilgængelige på snapkortet. Jeg vælger at skrive det her i ugebrevet, da jeg gerne vil give de råd videre til flest muligt, og det er meget individuelt i hjemmene, hvornår man synes det er passende at have de forskellige sociale medier.

Imens 5. og 6. klasse var afsted, svedte 7. klasse i køkkenet, hvor de var i gang med ”Den store Bagedyst”. De blev stillet overfor en fast og en mere fri opgave, og så var det ellers bare i gang. Bedsteforældre, lærere og 5./6. klasse var indbudt som dommere, så vi kunne få kåret vinderne, og alle elever har fået lov at smage deres lækre hindbærsnitter. En dag med masser af god energi, samarbejde og nerver, hvor der skulle planlægges og arbejdes hårdt for at nå i mål inden for tidsrammen. SÅDAN - FLOT KLARET!

I uge 5 var vi nødt til at aflyse vores dramauge pga. corona, og det var vi rigtig ærgerlige over. Vi har valgt at lave en lidt alternativ dramauge i uge 14 op mod påske, hvor vi håber, I alle vil sætte kryds i kalenderen torsdag d. 7. april fra kl. 17 til ca. 18-18.30. Her bliver mulighed for at opleve lidt cirkus, et lille dramastykke samt lidt velgørenhed til fordel for ukrainske flygtninge. Vi har haft børnene med på banen i forhold til hvad de gerne vil arbejde med i emneugen, og derfor bliver den noget anderledes, end vores ellers traditionelle dramauge.

Endelig har jeg en lille hilsen fra det dejlige udvalg, der i starten af skoleåret tilbød at arrangere en alternativ skoledag, når skolens lærere drager på pædagogisk dag den 29. april:

Hej. Vi kunne godt bruge et par ekstra hjælpere til den pædagogiske dag, og vi søger derfor hjælpere. De der har lyst, må meget gerne henvende sig, og det må gerne være både forældre, bedsteforældre, tanter, onkler eller….

Emnerne er:

- Bagning/køkken

- Sanglege/musik

- Udendørs leg (eks boldspil)

- Sjov med planter

Og som frivillig har man selvfølgelig medindflydelse på, hvad man skal lave��

Interesserede kan henvende sig til Birgitte på tlf 40531413 eller mail birgitteapedersen@gmail.com.

Hav en dejlig weekend!

På hele personalets vegne, Pernille

Medio november

Kære alle Tiden flyver afsted, og vi har lagt en god emneuge bag os, hvor vi arbejdede med Egypten og alt dens mystik fra tidligere tider. Det er altid dejligt med emneuger, hvor små og store har glæd