top of page
  • Pernille Moesgaard

Ugebrev 18

Kære alle

Mon nogen bemærkede, at der ikke blev sendt ugebrev i sidste uge? Det var et lille forsøg, som jeg meget gerne modtager tilbagemeldinger på. Jeg overvejer at skrue ned på mængden, og så samle mere sammen og skrive ud, når jeg tænker der er info, som der er brug for ALLE skal huske at orientere sig i.


Stor tak til de forældre, der havde afsat forrige fredag til at være på skolen, mens lærerne holdt Pædagogisk dag. Det var en virkelig god dag for os alle.


Vi voksne fik truffet mange beslutninger, og en af dem er, at jeg kan løfte sløret for, er

klassesammensætningen til næste år:


Lille Mellem Store

0.+1. klasse 2.+3.+4. klasse 5.+6.+7. klasse


Mellem bliver en stor klasse, og vi kommer til at prioritere rigtig mange to-lærer timer her. Når vi laver klasseinddelingerne, er der mange faktorer i spil, og vi forsøger altid at tage flest mulige hensyn ud fra det vi oplever med eleverne hver dag. Vi er sikre på, at det her bliver rigtig godt!


Der er nu sat stillads op omkring skolen, og det store arbejde med udskiftning af taget er i gang. Det er dejligt med alt den store opbakning, vi mærker. Jeg vedhæfter en lille hilsen fra bestyrelsen, hvor I kan læse mere om tagarbejdet.


Som noget nyt overgår børnenes buskort til Rejsekort. Jeg skal derfor bede alle forældre, der har børn på skolen i det kommende skoleår om at give deres samtykke til skolekort på følgende link senest 1. juni. Det er vigtigt, at ALLE får givet samtykket inden for tidsrammen, så denne opgave ikke skal håndteres af mange omgange. Rejsekortet bliver gyldigt i fem år som udgangspunkt, inden det skal fornyes.


https://go-printer.scrive.com/public/index.html?hash=586aa92a-fa11-434c-afeb-ff849846e96f

I den forgangne uge har vi haft ”Våd tirsdag”, hvor alle dem, der havde lyst, kunne få en omgang vand af de nyslåede konfirmander efter spisepausen. Det var der, til konfirmandernes store glæde, mange der havde lyst til, og det var rigtig sjovt.


De mindste har fredag formiddag været til balletforestilling i Skjern. Det var en dejlig oplevelse, med fantastisk dygtige balletbørn, og vores små poder, var helt opslugte af forestillingen, og de nød at være afsted på tur.


I næste uge kører vi lidt anderledes skema, da 6. og 7. klasse er på Madlejr med Ann, og Pernille er på kursus. Alle har fri kl. 13.30, og der er lagt et skema op i messengergrupperne, men hver dag må børnene gerne møde op i praktisk tøj og fodtøj og efter vejret. Det er derfor kun nødvendigt med en lille taske til

penalhus, madpakke og drikkedunk.


På hele personalets vegne,

Pernille

16 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Kære alle Tiden flyver afsted, og vi har lagt en god emneuge bag os, hvor vi arbejdede med Egypten og alt dens mystik fra tidligere tider. Det er altid dejligt med emneuger, hvor små og store har glæd

Kære alle Tiden flyver afsted, når man har det godt. Faktisk kan man blive helt overrasket over, at det allerede er næste fredag, den 13. oktober, vi afholder skolernes motionsløb og ønsker hinanden g

Kære alle Skoleåret 22/23 er ved at ringe ud, hvordan gik det lige til? Men sådan har vi det vist hvert år ved denne tid. Vi er ved at runde de faglige indsatser af, og man kan mærke på børnene at de

bottom of page