top of page
  • Pernille Moesgaard

Ugebrev 2

Kære alle

Så blev det atter tid til ugens update. Vi har haft en rigtig god uge, hvor vi kan mærke, at børnene så småt er ved at være godt tilbage igen, og finde ind i hverdagens genkendelighed. Det hjælper gevaldigt på lydniveauet.


Vi har været ret hårdt ramt af syge børn i alle klassegrupper, så vi bestræber os på at få skrevet ud i messengergrupperne, hvad der er blevet arbejdet med, så man kan følge op derhjemme, for disse tider med selvisolationer, kan hurtigt betyde en uges fravær, hvor man måske godt kan løse lidt opgaver hjemme, selvom man ikke kan være på skolen.


De mindste har i denne uge arbejdet med følelser på fagdagen, det giver gode anledninger til at mærke lidt efter, hvad der er godt, og hvad der er knap så godt. Og det at lytte til andres følelser og spejle sig deri, er både god læring men giver også en følelse af fællesskab.


Mellem var i køkkenet til stor glæde for dem selv, men også for os andre, da de var så søde at lave smagsprøver til alle. Tak for lækker mad.


De store havde religion på programmet og arbejdede med træk fra de forskellige religioner, herunder bøn, og 7. klasse må nu lidt tidligere til præst end ellers, da de for tiden ikke må undervises sammen med Hover-Torsted.


Til morgensamling har vi hørt om den gode lille Esben, der virkelig var gennem mange prøvelser i sin barndom, så han har vi både følt med, rystet på hovedet af og krummet tæer over i denne uge.


I onsdags fik alle børn en smækrefleks med hjem, og de der er er blevet snydt på grund af fravær, må meget gerne komme og hente en hos mig i næste uge.


Endelig sluttede vi ugen af med elevmøde fredag eftermiddag, hvor vi fik styr på ”verdenssituationen” på skolen, og 3. klasse lavede flotte oplæsninger på engelsk for os - SÅDAN!!


Henover julen og i sidste weekend har Elisabeth og Jari arbejdet hårdt på at få overblik over de smartboards, som vi længe har haft stående i et stort kaos. Det er virkelig et omfangsrigt arbejde, men i lørdags lykkedes det dem, med hjælp fra Ole og vores gode pedel Knud at få tavler op at køre i mellem- og storeklasse. Så projektet er ikke i mål endnu, men vi er meget taknemmelige for, at I vil hjælpe med det.


Det bliver VILDT godt!!


I ønskes alle en dejlig weekend.


På hele personalets vegne,


Pernille

15 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

En lille hilsen

Kære forældre Så er jeg efterhånden ved at have været på skolen i et par uger. Sikke et skønt sted med en masse dejlige børn. Det har været nogle uger med ”run” på med mange nye input, men også nogle

En hilsen fra friskolen

Kære alle Så er det blevet tid til en sidste hilsen fra mig. Inden længe ringer klokken til påskeferie og ærligt, så er det her på ingen måde en dag jeg har set frem til - at skulle sige farvel til al

Comments


bottom of page