top of page
  • Pernille Moesgaard

Ugebrev - 22

Kære alle

Så gik første uge af juni, og vi nærmer os med faretruende skridt sommerferien, tænk en gang! Heldigvis begynder vejret efterhånden at tegne mere sommerligt, og det er bare lækkert. Vi nyder det alle i fulde drag, omsider at kunne lade jakkerne hænge inde.


Desværre startede ugen trist ud med, at vi i tirsdags sagde farvel til Nicklas Kjeldgaard. Han havde derfor taget flødeboller med til hele skolen, og vi mødtes udenfor efter søgang, og snakkede om det. Nicklas har haft lyst til at prøve noget nyt, og er derfor startet på Spjald Skole. Vi ønsker Nicklas alt muligt held og lykke.


Både lille- og mellemklassen har i denne uge arbejdet med at komme videre med de ting, de lavede i emneugen. Skolegården er nu prydet med farverig fingerstrik på træerne og flotte mosaikker i bedene. På pavillonens vægge hænger nu lilleklassens flotte bogstaver og lyser op. Og der er stadig mere på vej, mon ikke vi når det hele inden ferien.


Bestyrelsen og frivillige forældre har fået malet gavlen, og det er blevet rigtig flot. Det er så lækkert, at der sker ting og sager på vores dejlige friskole.


Gulla er startet lidt op igen, og vil frem mod sommerferien trappe nogen timer op hver uge i storeklassen. Det er virkelig skønt at have dig tilbage, Gulla.


Fredag eftermiddag udnyttede vi det gode vejr og lavede fællestime med foldboldrundbold - super måde at gå til weekend på, og eleverne elsker, at vi så småt kan begynde at lave flere ting sammen igen.


Sæt stort kryds i kalenderen torsdag den 24. juni kl. 17.00, hvor vi vover at holde udendørs sommerfest.


Mere info følger.


Vi ønsker jer alle en dejlig weekend!


På hele personalets vegne, Pernille
21 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Kære alle Tiden flyver afsted, og vi har lagt en god emneuge bag os, hvor vi arbejdede med Egypten og alt dens mystik fra tidligere tider. Det er altid dejligt med emneuger, hvor små og store har glæd

Kære alle Tiden flyver afsted, når man har det godt. Faktisk kan man blive helt overrasket over, at det allerede er næste fredag, den 13. oktober, vi afholder skolernes motionsløb og ønsker hinanden g

Kære alle Skoleåret 22/23 er ved at ringe ud, hvordan gik det lige til? Men sådan har vi det vist hvert år ved denne tid. Vi er ved at runde de faglige indsatser af, og man kan mærke på børnene at de

bottom of page