top of page
  • Pernille Moesgaard

Ugebrev - 23

Kære alle

Denne uge har været en stille og rolig uge uden de helt store svinkeærinder, hvor vi tager de sidste seje træk, og virkelig begynder at kunne skimte slutningen i både bøger og skoleåret. Nogle af børnene begynder at svinge lidt mere i præstationerne, så man fornemmer en vis ”træthed” forskellige steder.

De lyse aftener og stigende temperaturer gør det med garanti heller ikke lettere at få børnene i seng om aftenen, men vi må lige hænge de sidste par uger.


Ellers nyder vi virkelig det skønne vejr, og at det bare er fedt at være ude og lege i frikvarterne med sol og vind på de bare arme og ben. Vi har fået hængekøjerne op, og dem er der rift om. Der nyder børnene lige at tage sig en lille slapper.


Storeklassen fik i mandags taget revanche med deres travetur til Hindø, og det blev en rigtig fin dag. De er blevet meget grebet af at spille Partners i frikvartererne, og det er så hyggeligt, at Ann har måttet låne et ekstra spil ind til klassen.


Mellem er blevet færdige med de sidste projekter fra emneugen, og det er blevet virkelig fint. Vi glæder os til at det kommer til at pynte endnu mere op på skolen.


Lilleklassen har blandt andet muntret sig med frisbee’s og snittekunsten. De arbejder meget med trivslen i klassen, og Kirsten melder, at alle er så klar til 1. klasse og de tæller ned til hver gang, de skal hente Arthur nede i Børnenes Rige, når han kommer på besøg.


Ellers er vi vildt begejstrede over, at det nu ENDELIG ser ud til at skoledagen normaliseres, og vi forhåbentlig til august kan starte, som ”vi plejer”. Vi har ikke modtaget retningslinjerne endnu, omkring nogle helt specifikke ting, men hvor bliver det bare fedt!!


Rigtig god weekend til alle.

På hele personalets vegne, Pernille
14 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Kære alle Selvom om det våde og triste vintervejr er på sit højeste, er vi bestemt ikke gået i hi. Alle er godt i gang efter ferien, og årstiden sløjhed rammer både store og små, men vi får det hele t

Kære alle 2022 synger på sidste vers, og på onsdag holder vi juleafslutning, inden vi sender små og store hjem på en velfortjent juleferie. Onsdag starter vi uden for til sædvanlig tid, kl. 8.15, hvor

Sikke mange klokken slår, 13 slag, tiden går…… Tiden flyver afsted, og inden længe melder den søde juletid sig. Vi har taget forskud på glæderne i dag med juleklip for alle pengene, så vi rigtigt kan

bottom of page