• Pernille Moesgaard

Ugebrev - 3

Kære alle

Så er endnu en uge ved at være til ende. Det virker til, at både elever og lærere er ved at have fundet en god form på hverdagen. Vi får gode tilbagemeldinger fra jer børn og forældre, så vi arbejder videre som nu, dog med lidt justeringer. I forældre skal selvfølgelig stadig huske, at det er jer, der er tættest på børnene, og er der opgaver, der giver anledning til frustration, eller arbejdsmængden en dag er for meget eller for lidt, så er I jo i jeres fulde ret til at stoppe dem i arbejdet – eller presse lidt på med ”kan”-opgaverne, hvis

der mangles lidt. Det vil være meget individuelt, hvor lang tid opgaverne tager.


Et lille ønske fra lærerne: Hvis det er muligt, skal børnene helst sidde alene i et rum, når der er teams-møder, for at det bliver den bedste oplevelse for alle. Headset er en rigtig god ting, men afskærer jo desværre ikke for masser af andre lyde fra den øvrige familie, fjernsyn osv., som går lige i mikrofonerne.


Fra skolemælk har jeg fået den melding, at de umiddelbart først starter op igen efter uge 7, medmindre der kommer flere udmeldinger om forlængelse.


Snart banker foråret heldigvis på døren, og foråret er som bekendt højsæson for generalforsamlinger. Ifølge friskolens vedtægter, så skal vores afholdes i perioden 1. marts-30. april. Vi har endnu ikke fastsat en dato, men håber at forsamlingsloftet tillader det sidst i perioden. I hører selvfølgelig mere herom, men er der punkter, man ønsker drøftet på generalforsamlingen, skal dette skriftligt indgives til bestyrelsen senest 1. februar.


Rigtig god weekend til alle.


På hele personalets vegne,


Pernille

4 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Kære alle Mon nogen bemærkede, at der ikke blev sendt ugebrev i sidste uge? Det var et lille forsøg, som jeg meget gerne modtager tilbagemeldinger på. Jeg overvejer at skrue ned på mængden, og så saml

Uge 16