Så nåede vi til ende på denne råkolde og meget blæsende uge… Uh, hvor har det været koldt om fingrene, og det er derfor også blevet til en del indefrikvarterer, da børnene simpelthen ikke har kunnet holde varmen.

Det har været en stille og rolig uge, hvor vi i tirsdags havde besøg af vores tilsynsførende, Anders, han er en herlig mand at få på besøg, og det kan på ingen måde mærkes på børnene. De er blot nysgerrige og mere end villige til at berette om og indvie ham i deres hverdag.

Jeg ved nogle forældre har fået besked fra Spjald Fritidscenter om, at skolemad igen er oppe at køre, og I nu kan bestille. Til jer forældre, der ikke har været med før, kan I læse mere og tilmelde jer det på godskolemad.dk, hvis I ønsker at benytte ordningen til jeres barn en gang i mellem. Man behøver ikke gøre det fast, hvis menuen en uge ikke tiltaler en, så lader man bare være med at bestille til den dag.

Kviktestteamet var hårde ved os torsdag og sendte to børn hjem med positive tests. Endnu et barn testede positiv på en hjemmetest fredag morgen, så vi er lidt spændte på tilbagemeldingerne på deres PCR-tests, om vi har Covid-19 inde på skolen nu… Vær derfor ekstra opmærksom på symptomer og sløjhed. Vi har modtaget nye testkits, som børnene har fået med hjem, så man kan møde nytestet op mandag morgen. De børn der har været positive for nyligt har ikke fået, da de ikke behøver bliver testet i 12 uger efter man er

testet positiv.

Fredag var 17 børn fraværende (selvfølgelig af lidt forskellige grunde), men Covid er meget

tæt omkring os nu.

Tak til de mange, der allerede har meldt sig til weekendrengøring, jeg sender lige linket her, hvis nogen skulle have mistet det.

Rigtig god weekend til alle.

En lille hilsen

Kære forældre Så er jeg efterhånden ved at have været på skolen i et par uger. Sikke et skønt sted med en masse dejlige børn. Det har været nogle uger med ”run” på med mange nye input, men også nogle