top of page
  • Pernille Moesgaard

Ugebrev - 34

Kære alle


En dejlig uge er fløjet afsted med alle mulige gode projekter, men det helt store højdepunkt var selvfølgelig årets lejrtur for hele skolen. Og sikke en dejlig tur vi har haft!

Vi havde valgt, at vi denne gang skulle prøve at tage toget, hvilket faldt i rigtig god jord hos mange af børnene. Faktisk var der flere af dem, der ikke mente de havde kørt med tog før, så det var godt, vi fik prøvet det. Da vi nåede til Silkeborg, hoppede vi på bybussen mod vores endelige destination - Paradislejren.

Og faktisk levede lejren meget godt op til sit navn, og vi havde masser af tid til at lege, dyste, spille, bage snobrød og fange græshopper, snegle og frøer i de dejlige omgivelser.


Børnene har virkelig nydt det, og i den grad været gode til at hygge sig på kryds og tværs af alder, det er så bekræftende at se.


Fredag sluttede turen af med en tur til Himmelbjerget, hvor vi startede på toppen, gik ned til Julsø og så op på toppen igen, for at få følelsen af, hvordan de mange meter føles, og det var da også en vældig god udfordring, som ikke alle synes var lige fantastisk. Det var udsigten til gengæld, og den var vi alle enige om var rigtig smuk.


Så kære elever, tak for en rigtig dejlig lejrtur - I har klaret det Så flot!


På hele personalets vegne,


Pernille
14 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Kære alle Selvom om det våde og triste vintervejr er på sit højeste, er vi bestemt ikke gået i hi. Alle er godt i gang efter ferien, og årstiden sløjhed rammer både store og små, men vi får det hele t

Kære alle 2022 synger på sidste vers, og på onsdag holder vi juleafslutning, inden vi sender små og store hjem på en velfortjent juleferie. Onsdag starter vi uden for til sædvanlig tid, kl. 8.15, hvor

Sikke mange klokken slår, 13 slag, tiden går…… Tiden flyver afsted, og inden længe melder den søde juletid sig. Vi har taget forskud på glæderne i dag med juleklip for alle pengene, så vi rigtigt kan

bottom of page