top of page
  • Pernille Moesgaard

Ugebrev - 37

Weekenden banker endnu en gang på døren, tiden stryger afsted…


Sikke en dejlig uge, det endnu en gang har været med små og store oplevelser.


Lilleklassen har blandt andet spillet banko med lyde, billeder og stavelser – DET er sjovt! Der har også været tid til en lille naturjagt, hvor de skulle finde bestemte blade, planter osv.

Et par af Kirstens kyllinger har igen været med i skole, så vi alle kunne følge med i hvor store, de er blevet siden sidst.


Mellemklassen arbejdede i tirsdags med stop-motion film, som de var meget optagede af, og torsdag stod den på cykeltræning og færdsel omkring skolens område.

På onsdag skal 3. klasse en lille tur på biblioteket, hvor de skal til workshop med forfatteren Anne Sofie Hammer, der blandt andet har skrevet Villads fra Valby-bøgerne.


Storeklassen fik i tirsdags en på opleveren, da de var på besøg hos Gulla, hvor alle var en tur til hest. Madpakkerne blev indtaget ved siden af de græssende heste ved Stadil Fjord, og det var bare en rigtig skøn dag, hvor også vores nye bus blev taget i brug, til stor glæde for børn og voksne. Der har også været tid til at arbejde videre med superdyrene til Ultrabit Live.


I dag fredag vendte vi op og ned på programmet, da det styrtede ned, da vi skulle gå bygang. Så den tur tog vi i stedet i fællestimen, og der var heldigvis mange at vinke til, skønt det ændrede tidspunkt.


Næste uge står den på fælles forældremøde på onsdag kl. 17.00-19.30, vi håber at se jer alle sammen. Der er lagt op til en aften i en ny form end tidligere. Der bliver holdt møder i klasserne på forskudte tidspunkter, og de tider, hvor man ikke skal til klassemøde, indbyder bestyrelsen til dialog omkring forskellige spørgsmål. Derfor håber vi på størst mulig tilslutning til hele mødeprogrammet. Jeg medsender en tidsplan over arrangementet, så man lige har mulighed for at orientere sig hjemmefra. I år skulle det gerne passe med, at alle hjem kan deltage i alle aktiviteter, selvom man har børn i flere forskellige klasser.


Flere af børnene har spurgt ind til skolemad, og jeg må desværre beklage, at ordningen fortsat ikke er oppe at køre. Jeg skal nok melde ud, når Spjald Hallen igen melder grønt lys.


Rigtig god weekend!

På hele personalets vegne, Pernille

19 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Kære alle Selvom om det våde og triste vintervejr er på sit højeste, er vi bestemt ikke gået i hi. Alle er godt i gang efter ferien, og årstiden sløjhed rammer både store og små, men vi får det hele t

Kære alle 2022 synger på sidste vers, og på onsdag holder vi juleafslutning, inden vi sender små og store hjem på en velfortjent juleferie. Onsdag starter vi uden for til sædvanlig tid, kl. 8.15, hvor

Sikke mange klokken slår, 13 slag, tiden går…… Tiden flyver afsted, og inden længe melder den søde juletid sig. Vi har taget forskud på glæderne i dag med juleklip for alle pengene, så vi rigtigt kan

bottom of page