• Pernille Moesgaard

Ugebrev - 39

Opdateret: 27. sept. 2020

Så fik vi så småt efterårets komme at mærke med et par blæsende og omskiftelige dage. Heldigvis har der stadig været god mulighed for at komme ud.


Men det betyder, at det er tid til at få opdateret taskerne med skiftetøj, så det er passende til årstiden, og børnene ikke fryser. Det kan være ret koldt at måtte hoppe i et par shorts, hvis man har fået våde bukser på hoppepuden.


Vi har en del knive/dolke til at ligge på kontoret fra lejrskolen, nogle med navn, nogle uden, som man gerne lige må komme forbi og hente ved lejlighed.


Derudover skal jeg høre, om der er nogen, der har lånt vores kompressor fra værkstedet. Den er forsvundet henover sommeren eller lige efter ferien, så hvis nogen har lånt den, vil vi frygtelig gerne have den tilbage igen.


Som annonceret på forældremøde og i referatet af samme, så mangler vi VIRKELIG hjælp til et par friske folk, der kunne have lyst til at være en del af det helt fantastiske ”Vestjyllands Smukkeste Cykelløb”. Cykelløbet genererer et meget flot overskud til skolen hvert år, og vi vil derfor være meget taknemmelige, hvis nogen vil være med til at fortsætte det gode arbejde. Det behøver nødvendigvis ikke at være en forældre, så hav gerne børnenes bedsteforældre, tanter, onkler eller naboen i tankerne, så vi kan få besat pladserne. Så har du lyst eller kender en, så kontakt endelig skolen eller bestyrelsen.


Fredag eftermiddag skulle vi, som bekendt, have holdt ”Goddag og farvel-reception”, men vi måtte desværre endnu en gang og definitivt aflyse. Helle Lykke Pedersen og Birgitte Appel havde spurgt om de alligevel måtte lægge vejen forbi sammen med et par repræsentanter fra bestyrelsen. Her fik Peter Rask og jeg overrakt meget fine gaver. Ingen nævnt, ingen glemt, men tusind tak til jer alle sammen fra både Peter og mig. Det varmer, at så mange har betænkt os, og vi vil nyde lækre likører og eddike fra Vestjysk Smag.


Rigtig god weekend.


Pernille Moesgaard


13 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Nyhedsbrev - uge 1

Kære alle Så blev det goddag til 2021, og nogen synes allerede tiden går frygtelig langsom… og jeg kan da godt forstå, at denne start på året med rigtig mange begrænsninger er riiigtig træls! Men fat

Ølstrup Friskole

Find os på

  • Ølstrup Friskole på Facebook
  • Find os på YouTube

Kontakt os

Address

Byvejen 9, Ølstrup

6950 Ringkøbing

Design by Flexkreator