Sikke en uge. Der har været stort mandefald blandt både børn og voksne. Corona har haft sit indtog i elevgruppen, men umiddelbart virker det til at smittekæderne i skolen blev brudt. Men det går godt nok stærkt lige nu, så nu må vi se, hvordan det udvikler sig. Vi gør alt hvad vi kan, for at opretholde en rimelig hverdag for børnene, men der har været mange ændringer i ugen, og vi har været megaheldige, at Helle har givet en kæmpe hånd med.

Jeg har selv været sendt hjem med Corona i denne uge, og jeg må sige, hvor det har været fantastisk at mærke, hvordan alle teamer sammen og får det hele til at gå op i en højere enhed. Og fordelen ved vores lille skole er, at børnene kender alle voksne godt og er trygge ved dem, så de håndterer så flot, at planerne bliver ændret.

I løbet af ugen kom der også helt nye ændringer for isolation, så nu kan børnene hurtigere komme tilbage i skolen, og der er ikke krav om isolation længere, hvis der er smitte i husstanden fx hvis en søskende er smittet.

Derudover frafalder nærmest alle restriktioner i samfundet fra 1. februar, men vi ved endnu ikke, om der fortsat er restriktioner på skoleområdet. Det samme gælder på testområdet, der kommer også til at ske ændringer igen, men jeg ved endnu ikke hvilke. Jeg melder selvfølgelig ud, når der er nyt.

Vi fik i denne uge skudt gang i skolemad igen, og ønsker man at være med i ordningen, så læs mere på www.godskolemad.dk

Rigtig god weekend til alle.

En lille hilsen

Kære forældre Så er jeg efterhånden ved at have været på skolen i et par uger. Sikke et skønt sted med en masse dejlige børn. Det har været nogle uger med ”run” på med mange nye input, men også nogle