• Pernille Moesgaard

Ugebrev - 41

Så blev ferien sparket i gang med en ordentlig løb og cykling motion til Skolernes Motionsløb. Der blev givet fuld gas i to timer, og det var herligt at følge glade smil og røde kinder rundt på ruterne. Nogle tog sig god tid og nød turen, og andre havde et mål om at nå mest muligt, men uanset formålet, så var der god gejst hele dagen. Som afslutning skal der lyde en stor tak til de forældre, der var med rundt på ruterne, børnene synes, det er fedt, når I er med. Også en stor tak til Dorthe og Helle som igen i år hjalp os med at få

logistikken til at gå op. Vi havde også fint besøg af Rikke Tang til løbet, og sikke en gensynsglæde hun blev mødt med. Tak for besøget Rikke.


Efter ferien venter et godt, jævnt arbejdstræk frem mod juleferien, så der er fortsat god mulighed for at arbejde i dybden uden en masse ”forstyrrende” helligdage. Men for mellem- og storeklassen er der lidt ændringer i skemaet efter ferien….


2. og 3. klasse skal nu til svømning i Spjald Fritidscenter onsdag eftermiddag frem til påskeferien, så de skal huske badetøjet efter ferien.

1. klasse får en time sammen med 0. klasse efter middagspausen, og derefter går de i SFO kl. 13.30


Storeklasse skal nu til at have værkstedstimer onsdag eftermiddag frem til påskeferien.

Fra uge 43 er det igen muligt at bestille skolemad. Til nye forældre kan jeg oplyse, at maden kan bestilles ved at oprette sig på godskolemad.dk, og så henter vi den bestilte mad i Spjald Fritidscenter om torsdagen.

Det er naturligvis helt frivilligt om man ønsker at benytte sig af den ordning.


Vi ønsker jer alle en dejlig afslappende og hyggelig efterårsferie!


På hele personalets vegne,


Pernille
14 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Kære alle Mon nogen bemærkede, at der ikke blev sendt ugebrev i sidste uge? Det var et lille forsøg, som jeg meget gerne modtager tilbagemeldinger på. Jeg overvejer at skrue ned på mængden, og så saml

Uge 16