top of page
  • Pernille Moesgaard

Ugebrev 46

Kære alle

Så er vi landet igen efter emneuge - for de mindste kræver det lige et par dages tilvænning til at komme tilbage i sporet, men nu kører vi igen.


Ugen har været stille og rolig uden de helt store ”svinkeærinder”. Vi har nu afholdt skole-hjemsamtaler, og vi takker for nogle gode og konstruktive snakke.

Til morgensamling er vi blevet klogere på Island, både før og nu, og torsdag morgen havde Gulla en lille treat med fra Island - fårehoveder og tørfisk. Vi smagte på tørfisken, og kan måske ikke helt forstå, hvis det skulle være lige så godt som slik, som Gulla påstår…. Men det var spændende at prøve og der var meget delte meninger om smagen.


7. klasse har i denne uge snuset til afgangsprøver for 9. klasse i dansk læseprøve og færdighedsregning i matematik for at lære lidt om opgavetyperne. De er nææsten klar til afgangseksamen - de var MEGA seje!!


Og fredag eftermiddag lavede de fine engelskfremlæggelser i fællestimen, inden vi sluttede af med lidt fællessang.


Støtteforeningen mangler fortsat hjælpere i forbindelse med julefrokosten i Kernen den 4. december - både lørdag aften til servering og søndag formiddag til oprydning. Kontakt Mette Fjordside og Karina Bennedsgaard Knudsen, hvis du/I har mulighed for at give en hånd med.


I får også lige et par remindere til kalenderen, hvis nogen skulle have lyst til at deltage. Onsdag den 1. december holder vi juleklippedag. Her har alle børnene fri kl. 13.30.

Mandag den 13. december afholder vi Luciaoptog fra morgenen af. Mere info herom følger.


I ønskes en rigtig god weekend.


På hele personalets vegne,


Pernille

6 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Kære alle Selvom om det våde og triste vintervejr er på sit højeste, er vi bestemt ikke gået i hi. Alle er godt i gang efter ferien, og årstiden sløjhed rammer både store og små, men vi får det hele t

Kære alle 2022 synger på sidste vers, og på onsdag holder vi juleafslutning, inden vi sender små og store hjem på en velfortjent juleferie. Onsdag starter vi uden for til sædvanlig tid, kl. 8.15, hvor

Sikke mange klokken slår, 13 slag, tiden går…… Tiden flyver afsted, og inden længe melder den søde juletid sig. Vi har taget forskud på glæderne i dag med juleklip for alle pengene, så vi rigtigt kan

bottom of page