Så er vi landet igen efter emneuge - for de mindste kræver det lige et par dages tilvænning til at komme tilbage i sporet, men nu kører vi igen.

Ugen har været stille og rolig uden de helt store ”svinkeærinder”. Vi har nu afholdt skole-hjemsamtaler, og vi takker for nogle gode og konstruktive snakke.

Til morgensamling er vi blevet klogere på Island, både før og nu, og torsdag morgen havde Gulla en lille treat med fra Island - fårehoveder og tørfisk. Vi smagte på tørfisken, og kan måske ikke helt forstå, hvis det skulle være lige så godt som slik, som Gulla påstår…. Men det var spændende at prøve og der var meget delte meninger om smagen.

7. klasse har i denne uge snuset til afgangsprøver for 9. klasse i dansk læseprøve og færdighedsregning i matematik for at lære lidt om opgavetyperne. De er nææsten klar til afgangseksamen - de var MEGA seje!!

Og fredag eftermiddag lavede de fine engelskfremlæggelser i fællestimen, inden vi sluttede af med lidt fællessang.

Støtteforeningen mangler fortsat hjælpere i forbindelse med julefrokosten i Kernen den 4. december - både lørdag aften til servering og søndag formiddag til oprydning. Kontakt Mette Fjordside og Karina Bennedsgaard Knudsen, hvis du/I har mulighed for at give en hånd med.

I får også lige et par remindere til kalenderen, hvis nogen skulle have lyst til at deltage. Onsdag den 1. december holder vi juleklippedag. Her har alle børnene fri kl. 13.30.

Mandag den 13. december afholder vi Luciaoptog fra morgenen af. Mere info herom følger.

I ønskes en rigtig god weekend.

Kære alle, Det bliver en kort hilsen fra os i denne uge. Vi har fulgt skemaet, og vi har derfor ikke de vilde ting at berette. Vi fordyber os i de forskellige faglige emner og arbejder derudaf, og der