Kære alle,

Det bliver en kort hilsen fra os i denne uge. Vi har fulgt skemaet, og vi har derfor ikke de vilde ting at berette. Vi fordyber os i de forskellige faglige emner og arbejder derudaf, og der er så småt en del, der er ved at tælle ned til julemåneden.

I den forbindelse holder vi jo juleklippedag på onsdag, den 1. december, hvor I forældre også er velkomne til at deltage. Dagen forløber fra 8.15-13.30, så det betyder, at der ikke er svømning for 3/4. klasse eller idræt for 5/6/7. klasse.

Vi har været pænt ramt af sygdom i løbet af ugen, og jeg vil gerne takke jer for, at I holder børnene hjemme, hvis de ikke er friske, og får dem testet, når de har corona symptomer. Det er jo for alvor influenzasæsonen, vi er gået ind i, og det har vi også kunnet mærke, da vi et par dage manglede 20 % af børnene, og vi voksne er heller ikke gået ram forbi.

I ønskes alle en dejlig weekend og god første søndag i advent.

Medio november

Kære alle Tiden flyver afsted, og vi har lagt en god emneuge bag os, hvor vi arbejdede med Egypten og alt dens mystik fra tidligere tider. Det er altid dejligt med emneuger, hvor små og store har glæd