top of page
  • Pernille Moesgaard

Ugebrev - 48

Lige om lidt skriver kalenderen december, og vi glæder os til at tage hul på en måned med hygge og traditioner, om end skolens traditioner også bliver udfordret i disse tider, ligesom vi oplever i resten af samfundet.


Men ingen jul uden pynt, det er da helt sikkert! Derfor holder vi juleklippedag på tirsdag. Dagen kommer til at forløbe med forskellige aktiviteter i klasserne, og vil slutte til sædvanlig tid kl. 13.30. Man behøver derfor kun medbringe en lille taske, men med et velassorteret penalhus med både saks og lim.


Vi pusler også lidt med de øvrige juleaktiviteter, så i løbet af næste uge vil I modtage nærmere information omkring det.


Ugens højdepunkter er selvfølgelig lidt individuelle, alt efter hvad man holder mest af som elev. Men i hvert fald kom lille-klassen glade og tilpasse hjem efter en dejlig tur i Kirstens skov, hvor der blev kigget på og samlet naturmaterialer. En god bogstavjagt indeholdt turen også.


Mellem-klassen afgav fredag to koncerter, og det klarede de bare rigtig flot. I må i denne omgang nøjes med at høre det gode resultat på facebook.


6. klasse har i denne uge taget hul på vores nye tiltag ”V8”, hvor vil give de ældste elever anderledes oplevelser og læring end det, der normalt er på skemaet. De har derfor været ude og klatre, og var så gode, at klasselæreren måtte hoste op med en omgang flødeboller.


Til morgensamling har vi hørt om vikingetiden, og fredag sluttede vi ugen af med ønskekoncert i fællestimen, hvor vi skrålede med på de allerbedste sange.


Rigtig god weekend til jer alle.

På hele personalets vegne, Pernille21 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Primo december

Kære alle December har overtaget kalenderen og allerede vist sig fra sin skønneste side med sne - det er noget vi kan li’! Husk varmt tøj og tørre strømper på garderoben. Man må gerne med bringe egen

Medio november

Kære alle Tiden flyver afsted, og vi har lagt en god emneuge bag os, hvor vi arbejdede med Egypten og alt dens mystik fra tidligere tider. Det er altid dejligt med emneuger, hvor små og store har glæd

Oktober 2023

Kære alle Tiden flyver afsted, når man har det godt. Faktisk kan man blive helt overrasket over, at det allerede er næste fredag, den 13. oktober, vi afholder skolernes motionsløb og ønsker hinanden g

bottom of page