top of page
  • Pernille Moesgaard

Ugebrev - 48

Lige om lidt skriver kalenderen december, og vi glæder os til at tage hul på en måned med hygge og traditioner, om end skolens traditioner også bliver udfordret i disse tider, ligesom vi oplever i resten af samfundet.


Men ingen jul uden pynt, det er da helt sikkert! Derfor holder vi juleklippedag på tirsdag. Dagen kommer til at forløbe med forskellige aktiviteter i klasserne, og vil slutte til sædvanlig tid kl. 13.30. Man behøver derfor kun medbringe en lille taske, men med et velassorteret penalhus med både saks og lim.


Vi pusler også lidt med de øvrige juleaktiviteter, så i løbet af næste uge vil I modtage nærmere information omkring det.


Ugens højdepunkter er selvfølgelig lidt individuelle, alt efter hvad man holder mest af som elev. Men i hvert fald kom lille-klassen glade og tilpasse hjem efter en dejlig tur i Kirstens skov, hvor der blev kigget på og samlet naturmaterialer. En god bogstavjagt indeholdt turen også.


Mellem-klassen afgav fredag to koncerter, og det klarede de bare rigtig flot. I må i denne omgang nøjes med at høre det gode resultat på facebook.


6. klasse har i denne uge taget hul på vores nye tiltag ”V8”, hvor vil give de ældste elever anderledes oplevelser og læring end det, der normalt er på skemaet. De har derfor været ude og klatre, og var så gode, at klasselæreren måtte hoste op med en omgang flødeboller.


Til morgensamling har vi hørt om vikingetiden, og fredag sluttede vi ugen af med ønskekoncert i fællestimen, hvor vi skrålede med på de allerbedste sange.


Rigtig god weekend til jer alle.

På hele personalets vegne, Pernille23 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

En lille hilsen

Kære forældre Så er jeg efterhånden ved at have været på skolen i et par uger. Sikke et skønt sted med en masse dejlige børn. Det har været nogle uger med ”run” på med mange nye input, men også nogle

En hilsen fra friskolen

Kære alle Så er det blevet tid til en sidste hilsen fra mig. Inden længe ringer klokken til påskeferie og ærligt, så er det her på ingen måde en dag jeg har set frem til - at skulle sige farvel til al

コメント


bottom of page