top of page
  • Pernille Moesgaard

Ugebrev 5

Kære alle

Ugen er forløbet uden de helt store ændringer og udsving. Det har været tid til at tage et godt træk i bøgerne og fordybe sig.


De mindste har arbejdet David og Goliat til fagdag, hvor vi snakkede om, hvorfor det kan være smart at være lille og vågen hellere end stor og doven.


3/4. klasse hørte om skabelsesberetninger fra forskellige trosretninger, og fik lavet nogle meget fine tegninger fra den nordiske mytologi.


De ældste arbejde med akvarelmaling, hvor de måtte male et selvvalgt motiv. Sideløbende med dansktimerne arbejder de også på at forberede et foredrag ud fra et selvvalgt emne, så det bliver helt sikkert spændende at høre.


Til morgensamling har vi haft fat i Sigurd Barrets sang ”Danmark gennem 1000 år”, hvor vi har taget fat i de historiske elementer. Fredag i fællestimen lavede vi så en Kahoot om emnerne, og jeg må da nok sige, at børnene virkelig have hørt godt efter - lækkert.


3. klasse læste også nogle meget fine historier op for os andre, som de selv havde skrevet.

I forhold til corona-situationen, så har vi heldigvis haft markant flere børn i skole i denne uge, så det er rigtig dejligt. Vi har fortsat ”særstatus” her i Ølstrup, og får hjælp til testning, fremfor at skal lave superviserede selvtest.


Hav en dejlig weekend.


På hele personalets vegne,


Pernille
12 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

En hilsen fra friskolen

Kære alle Så er det blevet tid til en sidste hilsen fra mig. Inden længe ringer klokken til påskeferie og ærligt, så er det her på ingen måde en dag jeg har set frem til - at skulle sige farvel til al

Primo december

Kære alle December har overtaget kalenderen og allerede vist sig fra sin skønneste side med sne - det er noget vi kan li’! Husk varmt tøj og tørre strømper på garderoben. Man må gerne med bringe egen

Medio november

Kære alle Tiden flyver afsted, og vi har lagt en god emneuge bag os, hvor vi arbejdede med Egypten og alt dens mystik fra tidligere tider. Det er altid dejligt med emneuger, hvor små og store har glæd

Comments


bottom of page