top of page
  • Pernille Moesgaard

Ugebrev 5

Kære alle

Ugen er forløbet uden de helt store ændringer og udsving. Det har været tid til at tage et godt træk i bøgerne og fordybe sig.


De mindste har arbejdet David og Goliat til fagdag, hvor vi snakkede om, hvorfor det kan være smart at være lille og vågen hellere end stor og doven.


3/4. klasse hørte om skabelsesberetninger fra forskellige trosretninger, og fik lavet nogle meget fine tegninger fra den nordiske mytologi.


De ældste arbejde med akvarelmaling, hvor de måtte male et selvvalgt motiv. Sideløbende med dansktimerne arbejder de også på at forberede et foredrag ud fra et selvvalgt emne, så det bliver helt sikkert spændende at høre.


Til morgensamling har vi haft fat i Sigurd Barrets sang ”Danmark gennem 1000 år”, hvor vi har taget fat i de historiske elementer. Fredag i fællestimen lavede vi så en Kahoot om emnerne, og jeg må da nok sige, at børnene virkelig have hørt godt efter - lækkert.


3. klasse læste også nogle meget fine historier op for os andre, som de selv havde skrevet.

I forhold til corona-situationen, så har vi heldigvis haft markant flere børn i skole i denne uge, så det er rigtig dejligt. Vi har fortsat ”særstatus” her i Ølstrup, og får hjælp til testning, fremfor at skal lave superviserede selvtest.


Hav en dejlig weekend.


På hele personalets vegne,


Pernille
6 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Kære alle Skoleåret 22/23 er ved at ringe ud, hvordan gik det lige til? Men sådan har vi det vist hvert år ved denne tid. Vi er ved at runde de faglige indsatser af, og man kan mærke på børnene at de

Kære alle Som nævnt i forrige nyhedsbrev, så er slutspurten sat ind mod sommerferien, og vi fylder godt op på aktivitetskontoen. I dag har vi sendt 5. klasse med Nicolai i skaterparken i Skjern, men 6

Kære alle Så er vi ved at sætte slutspurten ind frem mod sommerferien. Det er denne tid på året, hvor man går i en blanding af alle mulige sindsstemninger, der spænder fra glæde over det man har nået,

bottom of page