• Pernille Moesgaard

Ugebrev - 50

Øv, sikke en træls afslutning på en eller dejlig december uge. Myndighederne har endnu en gang strammet restriktionerne, og 5. og 6. klasse sendes hjem til fjernundervisning i næste uge.

Det betyder, at Lucia-optoget på mandag er aflyst. Det er vi rigtig kede af! Vi går derimod bygang med fakkeloptog fredag den 18. december, selvom det jo desværre ikke hjælper 5. og 6. klasse. Mellem kan heller ikke komme til svømning på onsdag.


Fredag den 18. december vil vi efter bygang julehygge max i klasserne, og det er tilladt at medbringe en lille slikpose til dagen. Dagen slutter for alle kl. 12, hvor SFO står klar til at tage imod SFO-børnene.


Lørdag den 19. december har vi for længe siden varslet en skoledag. Den bliver bestemt heller ikke som vi havde håbet, men vi har lavet et lille online-tiltag, som vi håber rigtig mange fortsat kan og vil bakke op om. Det kommer til at forløbe således, at vi sender live fra Friskolen via Facebook fra kl. 9.30. Her vil der i bedste ”Danmark synger sammen”-stil være fællessang med jer hjemme i stuerne. Vi vil vise Inge-Dorthes julegudstjeneste special, og bagefter har hun bedt os lave en lille omgang julebanko, hvor man skal have

hørt rigtig godt efter hendes fortælling af juleevangeliet. Måske finder vi også små klip fra december måned, som I kan nyde. Mon ikke vi er færdige ca. kl. 11.00, og kan så gå på en velfortjent juleferie. Så på fredag får alle børn et lille sangblad og en bankoblade med hjem. De hjemsendte, der ikke har mindre søskende på skolen, får det tilsendt på mail.


Rigtig god weekend.


På hele personalets vegne, Pernille20 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Kære alle Mon nogen bemærkede, at der ikke blev sendt ugebrev i sidste uge? Det var et lille forsøg, som jeg meget gerne modtager tilbagemeldinger på. Jeg overvejer at skrue ned på mængden, og så saml

Uge 16