• Pernille Moesgaard

Ugebrev 50

Kære alle

Så er der desværre igen blevet alt for stille på friskolen, og børnene er sendt hjem bag skærmene til hjemmeopgaver. Kun et par få stykker er tilbage i nødpasning, og jeg siger ikke, at det kun er hyggeligt, men vi hygger os i hvert fald.


Børnene tager det i stiv arm, og har været gode til at stille om og være godt på til onlinemøderne, som vi har fra 3. klasse og opefter. Det er virkelig bare flot gået! Imens håber vi bare på, at det hurtigt må få ende igen, men nu er der i hvert fald kun to hverdage til, at alle børn kan pakke deres skolesager væk og holde en velfortjent juleferie.


Husk, at I forældre endelig må tage fat i os, hvis der er noget, der ikke fungerer, eller hvis noget af en eller anden grund spidser til derhjemme med arbejde og hjemmeskole, så finder vi selvfølgelig en god løsning på det. Hverdagen må ikke blive til frustration, for så skal vi lave ændringer, der sikrer at alle kan være i det.


Men ellers vil vi gerne ønske jer alle en rigtig glædelig jul samt et godt og lykkebringende nytår. Må I alle nyde nogle gode dage med jeres kære. Vi ses i 2022.


På hele personalets vegne,

Pernille
4 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Kære alle Mon nogen bemærkede, at der ikke blev sendt ugebrev i sidste uge? Det var et lille forsøg, som jeg meget gerne modtager tilbagemeldinger på. Jeg overvejer at skrue ned på mængden, og så saml

Uge 16