top of page
  • Pernille Moesgaard

Ugebrev - 8

Øv, sikke en skuffelse! Det er den følelse, vi står med i denne uge, da vi efter onsdagens pressemøde ikke kunne få lov at få 5. og 6. klasse tilbage på skolen. Det er simpelthen så frustrerende, når vi bare står og er klar til at tage imod dem. Vi må, endnu en gang, væbne os med tålmodighed, og forstår godt, at børnene er ved at være godt og grundigt trætte af det. Men de er så seje, og kæmper videre – godt gået!


Hverdagens nye rutiner på skolen er til gengæld ved at falde godt på plads hos både børn og voksne. Børnene nyder at være tilbage i hinandens selskab, men det koster kræfter, og der er fortsat temmelig flade batterier sidst på dagen, og over hele linjen bliver der arbejdet på at koncentrere sig og gøre arbejdet godt færdigt.


Lilleklassen har i denne uge arbejdet meget med tallene fra 10 til 20 og K/k. Der er også blevet tegnet, snittet og leget. De tager om nogen restriktioner og ændrede skemaer i stiv arm, de er bare blevet så store, på det gode halve år, de har været skolebørn. Det er skønt at følge, som de bare bliver store og vokser med opgaven.


Mellem-klassen er igen i gang med fantasy arbejde og arbejder ligeledes videre med fugle, hvor der blandt andet er blevet kreeret nogle vildt flotte tegninger. De har opfundet en ny leg, som bliver leget i alle pauserne, og de har fortsat rigtig god gavn af, kun at skulle koncentrere sig om egne klassekammerater i pauserne.


4. klasse har været i Charles Darwins fodspor på opdagelsesrejse til Galapagos øerne og arbejder også videre med deres Islandstema. De glæder sig blandt andet til at kunne vise deres flotte maleri frem! Jeg lover, vi lægger et billede eller to på facebook. De trives ligeledes rigtig godt med at være i deres egen lille boble.


De store i 5. og 6. har også haft gang i flere spændende ting i denne uge. De har kastet sig ud i at lære at lave origami, og været i Escaperoom – om alle kom ud melder historien ikke noget om.


I ønskes alle en rigtig dejlig weekend.


På hele personalets vegne,


Pernille12 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

En hilsen fra friskolen

Kære alle Så er det blevet tid til en sidste hilsen fra mig. Inden længe ringer klokken til påskeferie og ærligt, så er det her på ingen måde en dag jeg har set frem til - at skulle sige farvel til al

Primo december

Kære alle December har overtaget kalenderen og allerede vist sig fra sin skønneste side med sne - det er noget vi kan li’! Husk varmt tøj og tørre strømper på garderoben. Man må gerne med bringe egen

Medio november

Kære alle Tiden flyver afsted, og vi har lagt en god emneuge bag os, hvor vi arbejdede med Egypten og alt dens mystik fra tidligere tider. Det er altid dejligt med emneuger, hvor små og store har glæd

Comments


bottom of page