top of page
  • Pernille Moesgaard

Ugebrev 8

Kære alle

Endnu en kold og våd vinteruge er nået til sin ende, og mange af jer forældre har fået bunker af vasketøj med hjem, når børnene har leget i den sø, der er opstået i bunden af legepladsen, den har virkelig haft sin tiltrækningskraft.

Vi har desværre været en voksen mindre i denne uge, da Gulla har været så uheldig at brække et skulderblad. Hendes tilstedeværelse er derfor lidt usikker de kommende uger, men vi ønsker hende alt mulig god bedring.

Testpersonalet har været forbi for sidste gang i denne uge, så nu håber vi bare, det var det sidste vi har set til dem. Vi har dog fortsat hjemmetests liggende, hvis vi får brug for det.

De mindste har sammen med Lene brugt deres fagdag på at dekorere flotte fastelavnstønder, som er klar til fastelavnsfest i Kernen på søndag. Vi håber, det bliver en rigtig sjov og festlig dag.

Mellem har hørt om Moses, og er gået i gang med at lave tegninger til deres egne skriftruller. De har også lavet fremlæggelser på engelsk.

De store har muntret sig med sexualundervisning i denne uge, og det har givet anledning til mange gode snakke i klassen og på mindre hold. De har i hvert fald været vældig interesserede og haft mange gode spørgsmål.

Til morgensamling har Ann beriget os med fortællinger fra Det gamle Testamente om Kong Saul og David.

I næste uge kører vi på med fuld træning op mod gymnastikopvisning. Tak for de mange tilbagemeldinger i messenger-grupperne, det ser ud til vi kan stille med et flot, stort hold Vi har besluttet, at børnene i år skal være med i hele processen, så de kan være medbestemmende i, hvad de kommer til at vise jer søndag den 6. marts. Vi glæder os meget til arbejdet i næste uge, hvor sammenholdet, hensynet til hinanden og glæden ved at bruge kroppen forhåbentlig vil stortrives. Alle bedes møde op i sorte bukser/shorts og sort t-shirt søndag, skulle det knibe for nogen med en sort t-shirt, så sig til, så har vi et lille lager. Mødetid er 14.15 i den lille sal.

Rigtig god weekend.

På hele personalets vegne,

Pernille

10 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

En lille hilsen

Kære forældre Så er jeg efterhånden ved at have været på skolen i et par uger. Sikke et skønt sted med en masse dejlige børn. Det har været nogle uger med ”run” på med mange nye input, men også nogle

En hilsen fra friskolen

Kære alle Så er det blevet tid til en sidste hilsen fra mig. Inden længe ringer klokken til påskeferie og ærligt, så er det her på ingen måde en dag jeg har set frem til - at skulle sige farvel til al

Comments


bottom of page