Det bliver en kort lille hilsen i denne uge, for vi har kun haft få fokuspunkter i denne uge, og det var været: at have det sjovt, hjælpe hinanden OG GYMNASTIK.

Og vi har haft den fedeste uge med god energi og opfindsomhed. Eleverne fik mulighed for selv at være helt medbestemmende omkring gymnastikopvisningen, og den har de virkelig været gode til at gribe. Det betyder, at de selv har været med til at finde egnet musik, klippe den sammen og komme med idéer til koreografien. Vi er virkelig stolte af dem!

Vi glæder os til at vise jer det endelig resultat på søndag. HUSK vi mødes kl. 14.15 i den lille sal i Kernen iført sorte bukser/shorts og sort t-shirt, vi har fortsat lidt at låne ud af, hvis nogen mangler.

Hav en dejlig weekend.

Sikke mange klokken slår, 13 slag, tiden går…… Tiden flyver afsted, og inden længe melder den søde juletid sig. Vi har taget forskud på glæderne i dag med juleklip for alle pengene, så vi rigtigt kan

Kære alle Så er vi godt i gang igen efter et stk. brugt efterårsferie. Alle er ved at være tilbage i faste rutiner, og i denne uge er der skudt gang i efterårets skolehjemsamtaler i Lilleklassen, og d

Kære alle Septembers milde vejr fik ende, og oktobers regn og rusk har vist sig. Temperaturen er faldet, og det kan vi nu også mærke indenfor. Husk at sende godt med varmt tøj, indesko/hjemmesko og ek