top of page
  • Pernille Moesgaard

Ugebrev - 21

Opdateret: 30. maj 2021

Kære alle

Først og fremmest tak til de mange forældre, der mødte op til Friskolens generalforsamling i tirsdags. Det var skønt at have liv af jer forældre i samlingssalen igen, det er meget tiltrængt, at vi ser mere til hinanden, og det ser heldigvis ud til lysere tider. Det er dejligt, når I møder op, og giver jeres meninger tilkende, og aftenen var præget af god stemning. Vi sagde pænt farvel til Maria Møller Iversen og Dorthe Lisbygd, som trådte ud af bestyrelsen. Tusind tak for jeres store arbejde og engagement i friskolen!

Vi kunne også byde stort velkommen i bestyrelsen til Ann-Sofie Kirkegaard og Inga Ragulevicius. Ann-Sofie blev valgt fra forældrekredsen, Inga fra skolekredsen. Vi er meget glade for, at I er klar til at gå med i bestyrelsesarbejdet. Jacob Laurberg blev valgt som 1. suppleant og Birgitte Appel blev valgt som 2. suppleant.


Efterfølgende afholdt Ølstrup Friskoles Støtteforening deres generalforsamling, hvor vi blandt andet blev præsenteret for deres flotte regnskab. Vi er allerede gået i gang med at lave en ønskeliste.


Der er igen lempet lidt på restriktionerne, så nu er det igen helt tilladt at afholde sociale arrangementer som fødselsdage og klassearrangementer. Måske der er nogen, der har noget, det gerne vil have indhentet.


I dag har lærerne været samlet til Pædagogisk dag, hvor vi har tænkt tanker og trukket de første linjer til det kommende skoleår. Vi er kommet langt med arbejdet, og glæder os meget til det kommende skoleår, hvor vi håber alting er lidt mere ved normale, og vi kan få lov til at føre vores planer ud i livet, uden hele tiden at måtte lave store ændringer i både små og stores hverdag.


En kæmpe tak til de forældre, der i dag har været på skolen og lavet en dejlig og anderledes dag for børnene. Det er så fedt, at det kan lade sig gøre!

Lilleklassen har hygget sig med at være kreative, leget og spillet fodbold.

Mellemklassen drog på tur hjem til Mike, hvor de først hørte om mælk og mælkeprodukter, og derefter fik den store rundtur i stalden og i maskinhuset. De sluttede dagen af med at lave en god omgang pasta og kødsauce i skolekøkkenet.

Jeppe tog sig af de store, og de så film hvorefter de talte om tragedie og komik. De var også i Kernen og danse lidt. Så det forlyder, at alle havde en rigtig god dag.


Hav en rigtig dejlig weekend!


På hele personalet vegne, Pernille

11 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

En lille hilsen

Kære forældre Så er jeg efterhånden ved at have været på skolen i et par uger. Sikke et skønt sted med en masse dejlige børn. Det har været nogle uger med ”run” på med mange nye input, men også nogle

En hilsen fra friskolen

Kære alle Så er det blevet tid til en sidste hilsen fra mig. Inden længe ringer klokken til påskeferie og ærligt, så er det her på ingen måde en dag jeg har set frem til - at skulle sige farvel til al

Comments


bottom of page